من خودم قبلا از محصولات این شرکت استفاده کردم و راضی بودم و نماینده شرکت هم شدم از خوبیای این کار براتون بگم که تو خونه میشینی یه گوشی دستت میگیری و برای مشتری هات ثبت سفارش میکنی کار اونقدر آسون شده که یه فرم مشاوره در اختیارتون قرار میدن و میتونین از طریق اون فرم مشاوره های خوبی بدین و ابتدای کار حامی ها پشتیبانی لازم رو جهت جذب مشتری انجام میدن دیگه چی از این بهتر کی میخواد عضو چنین شرکتی بشه و در ضمن بگم شما هیچ سرمایه ای لازم نیست بزارین
عزیزم شاید واسه فروشنده منفعت داشته باشه و با تبلیغات و مشاوره انلاین و محصولات رنگارنگ مشتری رو راضی به خرید کنه.ولی بای بگم محصولاتش چرت به تمام معنا هستن.
شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
گول اینارو نخورین دد بهترین حالت باید بیوفتین دنبال اینو اون چیز میز بخرن ازتون
دوستم تو همین کاره چند سال پیش ۵۰۰ تومن ازش گرفتم هیچیش به درد نخورد حالا همسایمون هم تو این کاره هی اصرااار که بخر خوبه هرچی میگم قبلا خریدم به دردم نخورده حالیش نیست
حتی اگر شغل پر سودی هم بود من که حاضر نبودم برم التماس اینو اون که تورو خدا بخر
اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
تبلیغ شرکت های هرمی رو نکنید، کسی با اینکارا به هیچ جا نمیرسه، در بیخود بودن این شرکت ها همین بس که اجازه فروش مصرفی ندارن، ینی شما نمیتونی توی فروشگاه یا داروخونه این محصولات رو بخری و غیر قانونیه.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.