2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 63 پست
نه ولی تو رودرواسی خریدن خیلی بده.میگه خمیر دوندون میگم دارم.میگه پس کرم بخر.پس به خواهرات بگو درست ...

اره درسته ولی تو این شرایط بهتره پشت هم باشیم همون خمیر دندون شامپو که از جای دیگه میخری رو از غریبه نخر از جاری خرید کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سال داره به من درآمد میده تا حالا ضرر هم نکردم لیدری کردی 🤣 اگه لیدر بودی ول میکردی مگه این کار ...

ن پ تو توضیح بده برام

۱۷۰ نفر کم نیس

بیز پنبه ریز میراث نفیس گلد کوئست یونیک فایننس تلفیق هنر همشونو بودم

درامد میده منتها ی مدت محدود😉 زمین خوردی یاد حرفم میوفتی عزیزم

دیگم ریپلای نکن

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی♡

عزیزم شاید واسه فروشنده منفعت داشته باشه و با تبلیغات و مشاوره انلاین و محصولات رنگارنگ مشتری رو راضی به خرید کنه.ولی بای بگم محصولاتش چرت به تمام معنا هستن.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
محصولات داروخانه کجا و محصولات شرکت نفیس کجا

دقیقا . چقدر هم که ایشون اصرار دارن....

اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍

خواهشا گول نخورین نفیس چرت ترین شرکته من خداتومن ازشون محصول خریدم هیییییچ تاثیری برام نداشت خدا لعنت کنه اول تا آخرشونو

♡چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت اگر هرکس به اندازه عملش سخن میگفت!! امام علی(ع)♡
گول اینارو نخورین  دد بهترین حالت باید بیوفتین دنبال اینو اون چیز میز بخرن ازتون

دوستم تو همین کاره چند سال پیش ۵۰۰ تومن ازش گرفتم هیچیش به درد نخورد حالا همسایمون هم تو این کاره هی اصرااار که بخر خوبه هرچی میگم قبلا خریدم به دردم نخورده حالیش نیست

حتی اگر شغل پر سودی هم بود من که حاضر نبودم برم التماس اینو اون که تورو خدا بخر

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔

تبلیغ شرکت های هرمی رو نکنید، کسی با اینکارا به هیچ جا نمیرسه، در بیخود بودن این شرکت ها همین بس که اجازه فروش مصرفی ندارن، ینی شما نمیتونی توی فروشگاه یا داروخونه این محصولات رو بخری و غیر قانونیه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.