2777
2789
عنوان

نابودی و هلاکت دشمنِ سیریش🥺

12863 بازدید | 43 پست

اگه هفت بار سوره تبت رو با بدن و لباس پاک رو به قبله به نیت نابودی و هلاکت دشمن بخونید حتما اثر خواهد کرد...فقط ناحق نباشه که برعکس ج میده...من میخام برا ج.ن.د.ه دهه هشتادیی که افتاده دنبال شوهرم بخونم که چنان بلایی سرش بیاد ما رو یادش بره..در ضمن فهمیدم تقصیر  شوهرم نیست..دیگه واقعا بریدم ..دو قلو داشتم که دوماهه بودن سقط کردیم..از وقتی استرس این جریان بهم اومده خون مثل شیلنگ آب میاد ازم..شکایت هم فایده نداره شماره هاش مال این اونه و فقط هدفش طلاق گرفتن ما و ازدواج خودش با شوهرمه🥺😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شوهرت مخالف اونه؟اگه بخواد خیلی راحت میتونه از سرش بازش کنه بره شکایت کنه ازش

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شوهرت پولداره؟

شوهرم پولدار نیست ولی خیلی ظاهرش غلط اندازه،،،قدبلند و مانکن...خوش چهره..موی موج دار..زاویه فک طبیعی،ته ریش..،،،در ضمن خونه پدر شوهرم میشینیم که لابد خیال کرده برا شوهرمه

شوهرم پولدار نیست ولی خیلی ظاهرش غلط اندازه،،،قدبلند و مانکن...خوش چهره..موی موج دار..زاویه فک طبیعی ...

چم 

میگم یوقت قضاوت نکرده باشی

هر کسی شوهرش برای خودش خوشگله

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟