2777
2789

بچه ها من سیکلام ۳۰روزس ماه دوم مصرف اینوفولیک هستم دوماه قبل ک هنوز نمیخوردم یبار ۱۳ام یبار ۱۴ام سیکلم کیت تخمک گذاری دورنگ و پررنگ شدچندروز قبل و بعد از پررنگ شدن و مثبت شدنش هم مرتب هاله مینداخت اما این ماه امروزروز ۱۳امه دوبار کیت زدم و هردوبار منفی شد ب نظر شما تخمک گذاری هنوز اتفاق نیفتاده تاثیر اینوفولیکه یعنی؟ نمیدونم تخمک گذاریم تموم شده یا هنوز اتفاق نیفتاده کسی بوده تجربه ای داشته باشه؟ 

من قبلاً سونو میگفت فولی نداری ولی کیت مثبت میشد    

ای تو روح این کیتا😂 وای اصلا متوجه نمیشم چرا اینجوری میشه ممکنن اینوفولیک ک خوردم باعث نتیجه منفی بشه چون من از دیروز دمای بدنم بالا رفته و احساس میکنم بخاطر تخمک گذاریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالش هست تخمکگذاری باشه

هرماه وقتی دمای بدنم میرفت بالا کیت هاله داشت یا مثبت میشد برام عجیبه باوجود این علایم و باتوجه ب اینکه من این ماه ماساژشکمی با روغن سیاه دانه هم شروع کردم و مثلا سعی کردم کمتر سردیجات بخورم اینطوری شده گفتم نکنه نتیجه عکس داد🤣

هرماه وقتی دمای بدنم میرفت بالا کیت هاله داشت یا مثبت میشد برام عجیبه باوجود این علایم و باتوجه ب ای ...

حامله بودین؟ 😁 ماساژ روغن سیاه دونه تاثیر داره؟ 

سلنوفیل 🌙🌕
حامله بودین؟ 😁 ماساژ روغن سیاه دونه تاثیر داره؟ 

نه عزیزم حامله نبودم من خیلی طبع بدن و رحمم سردهو نیاز ب درمان اساسی دارم ماساژ سیاه دونه رو این ماهم دارم ادامه میدم تا ببینم چی میشه دیگه

نه عزیزم حامله نبودم من خیلی طبع بدن و رحمم سردهو نیاز ب درمان اساسی دارم ماساژ سیاه دونه رو این ماه ...

ايشالا که به زودی دامنتون سبز میشه. پیاز درمانی هم امتحان کنین. میگن جواب میده. 

سلنوفیل 🌙🌕
نه عزیزم حامله نبودم من خیلی طبع بدن و رحمم سردهو نیاز ب درمان اساسی دارم ماساژ سیاه دونه رو این ماه ...

و تا میتونین خرما ارده بخورین عجیب بدن و گرم میکنه 

سلنوفیل 🌙🌕