2777
2789
عنوان

چقد زشته من هنو ماسک میزنم:/؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 50 پست

اونقدر ماسک زدیم 

ک انگار دوست نداریم کسی صورتمون ببینه. احساس میکنیم زشتیم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄 

این قدر تعجب داره واقعا ما تو دوستامون یکی بود که ماسک و الکل از دستش نمی افتاد فقط اون ریه ش درگیر شد از 10 نفر 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اونایی که ماسک میزنید دلیلتون چیه ماسک برا چیتونه کرونا که نیست

کرونا هنوزم هست کی گفته نیست بعدم انفولانزاهم زیاده دیگه کلابدنمون عادت کرده به ماسک من که ماسک نزنم نمیتونم برم بیرون انگاری یه چیزی گم کردم

من علاقه ای ب ماسک نداشتم ولی وقدی کرونا اومد گفتن باید بزنیننن زدم و ی مدت خیلی بهش عادت کردم ینی یجوری بودم ک وقدی ماسک نمیزدم انگار شلوارم پاره شده بود و لباس زیرم نداشتم ولی الان خداروشکر انداختمش دور😐

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره

عزیزم من و خواهرم و خواهرشوهرم ماسک می‌زدیم الان من چند ماهه ماسک نمی‌زنم ولی اونا از اول کرونا تا الان هنوز میزنن هر چی هم میگم برنمیدارن

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
کرونا هنوزم هست کی گفته نیست بعدم انفولانزاهم زیاده دیگه کلابدنمون عادت کرده به ماسک من که ماسک نزنم ...

عادت رو نمیدونم حالا انفولانزا هم شاید ولی کرونا دیگه نیست من که چندشم میشه از ماسک ساعتها میمونه یه جوریه حتی اگه روزی یکی هم استفاده بشه باز چندشه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
اره تقریبا  ولی خب فعلا بهونم سیستم ایمنی بدنمه

آره میفهمم چی میگی 

ولی بردار ماسکتو 

اعتماد به نفستم ببر بالا وقتی تو اعتماد به نفس خودت بالا باشه این حسو به بقیه هم انتقال میدی که چهرت ایرادی نداره و بقیه هم از چهرت حس خوب میگیرن:)

ول کن بابا ما توبیمارستانم نمیزنیم🤐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏