2777
2789
عنوان

استخوان بینی

299 بازدید | 10 پست

۵ماهه عمل کردم حالا پایین که هیچی بالای بینیم منظورم استخوناش پهنه پهنهه😪😭

بااینکه بینی خودم بالاش کوچیکو باریک بود حالم بشدت بده دست میزنم استخون سفته نکنه همینجوری تااخرش پهن بمونه زدم بینیمو بدتر داغون کردم😭

کسی هست اینجا مشکل منو داشته بوده ؟اوکی شده؟خواهش میکنم هرکی میدونه بگه حالم بده 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا منم خیلی بزرگ بود بینیم الآن ک ی سال گذشته خوب شده کوچیک شده عجله نکن نهایت ی سال ک گذش خوب نشد ...

عزیزم مال تو توی پنج ماه خیلی بزرگ بود؟مثلا ۵ماه بعدش خوب شد مثلا باریک تر شد واقعا؟یعنی مثلا ۱۰ماه بعدش

عزیزم مال تو توی پنج ماه خیلی بزرگ بود؟مثلا ۵ماه بعدش خوب شد مثلا باریک تر شد واقعا؟یعنی مثلا ۱۰ماه ...

عاره مشخصه 

من تا ماه ۵_۶ هی مطب می‌رفتم مث شما نگران بودم 

مخصوصاً بینیم گوشتی بود دکترم گفت تا ی سال حتی ی سال و نیم طول می‌کشه فرم نهایی شو بگیره 

قند عسل من
عاره مشخصه  من تا ماه ۵_۶ هی مطب می‌رفتم مث شما نگران بودم  مخصوصاً بینیم گوشتی بود دکتر ...

ببخش عزیزم مثلا مال من الان اصلا فرم جمع و باریک نداره و کلا فرمش پهنه و نوک و پره هاشم گرده پره های شما الان جمع شده کلا مثلا فرمش از گردی و پهنی دراومده؟؟

ببخش عزیزم مثلا مال من الان اصلا فرم جمع و باریک نداره و کلا فرمش پهنه و نوک و پره هاشم گرده پره های ...

تیغه بینیم قشنگ لاغر شده، نوک بینی آخرین جاییه ک ورمش میخوابه،برا منم تقریباً خوابیده،ولی دکترم پره هارو زیاد جم نکرده دیگ

قند عسل من
تیغه بینیم قشنگ لاغر شده، نوک بینی آخرین جاییه ک ورمش میخوابه،برا منم تقریباً خوابیده،ولی دکترم پره ...

خداروشکر عزیزم ایشالا مال منم درست شه دعا کن برام گلم خیلی نگرانم 

پره های بینیمم جمع نکرده اصن ولی پره های بینیتون مثلا الان نسبت به قبلا جمع تر شده دیگه ؟

خداروشکر عزیزم ایشالا مال منم درست شه دعا کن برام گلم خیلی نگرانم  پره های بینیمم جمع نکرده اص ...

ن پره جم نکرده 😒😑

والا از روبرو ک هیشکی متوجه نمیشه عمل کردم 😂😂😂 

از نیمرخ خیلی قوس قشنگی داده 

نگران نباش اصن زوده ا الآن نگران باشی😁 درس میشه صب کن

قند عسل من