2789
عنوان

روانپریشی😐

144 بازدید | 6 پست

یعنی در عجبم. یکی بهتون بگه دهنتو مثل گاو باز کردی، زر مفت میزنی، هری بابا، به روح داییم قسم هرکجا باشی پیدات میکنم پدرتو درمیارم، دارم تو گوش توی خر یاسین میخونم،

بعد شما فقط تو جوابش بگی واقعا آفرین به پدر و مادرت واسه تربیت توی بی ادب بی خاصیت.

به پدر و مادرش و داییش توهین کردی و فحش دادی؟؟

یکی دیروز تاپیک زده بود که ای رفتیم خواستگاری پدر دختره برداشته رفته تحقیق همه جا رو پر کرده یکی هم غلط اضافی کرده به داداش فوق لیسانس من که معلمه ایراد گرفته پدر دختره هم محترمانه گفته دخترم ادامه تحصیل میخواد بده و جواب منفی به ما داده. درحالی که نه دخترشون تحصیلاتش درست و حسابیه نه چیز خاصیه ما خاصیم.

گفتم تو همین الانشم اون دخترو از بالا نگاه میکنی انگار داداشت معلمه چقدر سرتره. مردم واسه دخترشون تحقیق هم نرن؟ 

برداشته اونایی که بالا گفتم رو برام نوشته منم کرک و پرم ریخته.

الان مگه دست از سر من برمیداره. هی میگه تو به داییم توهین کردی به بابا و مامانم توهین کردی ای فلانت میکنم آی دهنتو گل میگیرم. گاهی هم میاد میگه به خدا سپردمت من مظلومم نمیگذرم ازت به پدر و مادر من توهین کردی به دایی شهید من توهین کردی فحش دادی😐

اعصابمو‌خورد کرده. چه دردی داره آخه. روانیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید ناراحتش کردی با رفتارت  ادمهای حق به جانبی مثل شما همیشه فکر میکنن تقصیری ندارن

عزیزم من نمیخوام حق به جانب باشم فقط هم من نبودم. ایشون به یکی میگفت نفهم بفهم. به یکی میگفت چرا حرف تو اون کله ات نمیره؟ به یکی میگفت احمق زر زر نکن. 

این خانم خیلی بی منطق در مورد دختری که رفتن خواستگاریشون حرف میزد. مدام میگفت بره بگرده بهترشو پیدا کنه داداش من فوق لیسانسه. میگن خانم میخواد درس بخونه. مثلا چی میخواد بخونه رشته اش اصلا جالب نیست. حتی خانوما میپرسیدن رشته ی خودت چیه میگفت فضولیش به تو نیومده دهنتو ببند.

مبگفت خانواده دختره به چه جرات رفتن تحقیق کردن. چرا همه جا پر کردن داداشم میخواد زن بگیره. کی بد داداش منو گفته خودم پیداش میکنم اتیشش میزنم.

منم گفتم خب خوشت نمیاد ازش دیگه ناراحتی نداره گفتن نه چرا ناراحتی . برگشت گفت والا داداشم رفته عاشقش شده اینا هم اینطورن حیف داداشم و ...

گفتم چرا فکر میکنی چون داداشت فوق لیسانسه دیگه هیچ کس نباید بهش نه بگه. مگه دخترشونو از سر راه اوردن بی تحقیق باشه اونا کار بدی نکردن. دخترشونه رفتن براش تحقیق کنن بعد بزارن خواستگار بیاد. بعد هم شروع کرد به فحاشی. دو تاپیک قبل حتی عکس از پیامش هم گذاشتم. حتی بهش اعتراض هم کردم این چه لحن حرف زدنه برگشت گفت ببخشید اینطوری گفتم تاپیک بسته شه بعد یهو حمله کرد که دهنتو ببند میام حسابتو میدم کف دستت. تو نفهمی دارم تو گوش خر باسین میخونم داداشمه خوب میکنم خون به پا میکنم

شاید ناراحتش کردی با رفتارت  ادمهای حق به جانبی مثل شما همیشه فکر میکنن تقصیری ندارن

شما از کجا فهمیدی من حق به جانبم اخه😅 من اصلا قصد بی احترامی هم بهش ندادم. حتی شوکه شدم لهم فحاشی کرد چون اصلا بی احترامی نکردم. اصلا حرف من غلط و بد بوده باشه هم باز کسی نباید به کسی توهین کنه. من حداقل پنج شش سال از اون خانم بزرگترم. گفت به روح داییم میام پیدات میکنم پدرتو درمیارم و این حرفا منم گفتم مطمینم داییتم با من هم عقیده اس که تو باید رفتارتو درست کنی‌. دیگه بدتر روانی شد که تو هم به پدرم هم به مادرم هم به دایی شهیدم توهین کردی

عزیزم من نمیخوام حق به جانب باشم فقط هم من نبودم. ایشون به یکی میگفت نفهم بفهم. به یکی میگفت چرا حرف ...

عه عزیزم ببخشید من اشتباه خوندم فکر کردم شما واسه داداشت رفتی خواستگاری و داری دخترو خورد میکنی

نه شما کارت درسته 

کدوم تاپیکه منم برم یکم بشورمش، یعنی چی دختر مردمو اینکارو میکنن باهاش

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
عه عزیزم ببخشید من اشتباه خوندم فکر کردم شما واسه داداشت رفتی خواستگاری و داری دخترو خورد میکنی نه ...

تاپبکشو قفل کرد. انقدر بد و بیراه گفت و خانوما جوابشو دادن بست. الانم تاپیک جدید باز کرده میگه بیاید به پدر و مادر من توهین کردن😐. دو تاپیک قبل کاربیشو گذاشتم