2777
2789
عنوان

دندان پزشک

114 بازدید | 7 پست

امروز نوبت دارم پیش یه خانم دکتر با سابقه و عینکی.برای پر کردن و جرم گیری فقط میترسم کارش خوب نباشه مطبش خیلی خلوته و چون مسن هست میگم که نکنه باظرافت کارشو انحام نده از طرفی چون طرف قرار داده بیمه است رفتم.از یک طرف میگم کلا نرم یوقت دندونامو بدتر خراب نکنه

جان جانانم💗💕

عینکی چی بود دبگه گفتی

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چشم هاش نمیبینه

مییدونم ولی خب اکثر دکترا عینکین ب این خاطر گفتم

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  
وای جدی ترسیدم واقعا

آره بابا یه سری که زنیکه احمق دندونم انقدر تراشید تاجشو زد یه سری دیگه هم یه زن دیگه روکش گذاشت چند ماه بعدش یه چیزی خوردم روکشه درسته اومد بیرون با اون قسمت فلزی.حالا روکشه که نیازی نیست فعلا برم.ولی اون تراشیده هه رو اگر شکایت هزینه نداشت شکایت میکردم.رفتم دکتر خصوصی واسم درستش کرد.انقدر خوشگل بود دندون نازم🥺 انقدر گریه کردم