2777
2789
عنوان

نظر بدین

62 بازدید | 14 پست

بچه ها من داداشم اومده خونه و نمبتونم با رلم چت کنم بعدش وقتی فرصت میشع بهش میزنگم ولی خب اون یجوری باهام میحرفه هعی میگه کاری نداری؟امروز بهم گفت برو به درک گمشو خدافظ تازه از آخرم بهم کفت باید بکی گوه خوردم🙂

من چیکار کنم بنظرتون داداشم ‌پنج روز دیگ میره ولی این میدونه چاره ای ندارم و باید بهش بزنگم ایجور باهام رفتار مکنه میگه من جز خودم هیچی برام مهم نی بنظرتون چکار کنم؟🙂

دیوونه ای که هنوز بهش زنگ‌میزنی 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگر کسی اینطور باهام برخورد کنه، دیگه نگاهش،هم نمی کنم. عزت نفستون کجاست؟

ببین خیلی امتحان کردم ک جوابش رو ندم و کات کنم ولی نشد فق مخوام داداشم رفت پس یجوری این یه هفته ک ایجور باهام کرد رو واقعا ازش انتقام بگیرم چون واقعا اذیتم کرد منم مخوام اذیتش کنم

ببین خیلی امتحان کردم ک جوابش رو ندم و کات کنم ولی نشد فق مخوام داداشم رفت پس یجوری این یه هفته ک ای ...

کلا بلاکش کنی و بگذاریش کنار، از هر انتقامی بهتر هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب چیکار کنم؟؟؟

کمی مغرور باش عزیزدلم.

مردم اگه رلم میزنن برای لذت و شادیه،نه اینکه اینجوری فحش بشنوه و خورد بشه.

عوض اینکه منتت رو داشته باشه؟

روی وابستگیت کار کن و باوجود اینکه میدونم اذیت میشی و درد داره، ولی زیر بار توهین نرو و وقتی بهت توهین میکنه تماس رو قطع کن و دیگه جوابشو نده.

کاملا مشخصه ایشون سادیسم و عقده داره و لذت میبره از خورد کردنت و مطمئن باش،هیچ پسری،دختری رو که ارزشمند نباشه،برای همیشه نمیخواد.

بهت پیشنهاد میکنم با شماره ۱۴۸۰ هم که مشاوره تلفنی رایگانه، تماس بگیر.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
با اون شماره تا حالا تماس گرفتی؟؟؟واینکه چجوریه؟؟

بله.من خیلی استفاده میکنم و خوب بوده.

اینجوریه که شماره ۱۴۸۰ رو میگیری و صبر کن تا به اپراتور وصل بشی و بگو در چه زمینه ای مشورت میخوای،مثلا من گفتم در مورد مادرم،بعد وصلت میکنن به یه مشاور و صحبت میکنی،اگه ازش خوشت اومد و به دلت نشست،کدش رو ازش میپرسی و در تماسهای بعدی اون کد رو وارد میکنی و با همون حرف میزنی.

وگرنه با یکی دیگه صحبت کن.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️