2777
2789
عنوان

بیبی منفی بعد۱۴روز ازتزریقhcg

163 بازدید | 16 پست

سلام دوستان کسی بودن بعد۱۴روز تزریق امپول اچ سی جی بیبیش منفی شده باشه ولی بارداربوده؟!پریودم ۲۷روزست امروزم موعدم بود نشدم صبح بیبی منفی بود یعنی دیگ ناامیدبشم تموم شد!!؟☹️🥲کلی علائم داشتم ترشح زیادرگای سینم مشخص شدن توهمم نیست ولی ضدحال خوردم خداییش اگ کسی بوده بیادبگه مرسی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آمپول و دارو اینا نخوردم ولی الان هفت روز از موعدم گذشته و بی بی چک منفی ، نه پریود میشم نه بی بی ...

منم کیست نداشتم بجاش۵تافولیکول بالغ داشتم ک دکترگفت احتمال چندقلویی هست ولی یدونشم نگرفت یعنی🥲😞

چندروزگذشته بود؟!بیبیتون منفی بود؟!امپول زده بودین؟!

هرچی بود من بعد ار 14 روز پیگیری میکردممثلا 17 18 روز

راستش یادم نی فقط یادمه دوباره حامله شدم دو بارهم بتا نشون نداد 

این آخری هم کمرنگ بود😁😁

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

هرچی بود من بعد ار 14 روز پیگیری میکردممثلا 17 18 روز راستش یادم نی فقط یادمه دوباره حامله شدم دو ب ...

برامنم دعاکنین باشم دیگ واقعاکم‌اوردم بچه اولمو ازدست دادم کیسه ابم پاره شد۱۸هفته..الان ده ماه منتظرم دوباره بارداربشم ک نشد☹️مشکلیم ندارم شوهرمم داشت خوب خوب شد

برامنم دعاکنین باشم دیگ واقعاکم‌اوردم بچه اولمو ازدست دادم کیسه ابم پاره شد۱۸هفته..الان ده ماه منتظر ...

برو تایپیک من رو بخون من بد تر از تو حامله شدم نا امید نباش

برو تایپیک من رو بخون من بد تر از تو حامله شدم نا امید نباش

خوندم تاپیکتو منم پسراولمو نذر امام رضاکردم بهم داد ولی خداازم گرفتش ولی نذریمودادم بازم نذرکردم😞واقعادیگ هیچ امیدی برام نمونده تواین ۴سال❤️

[QUOTE=273017422]خوندم تاپیکتو منم پسراولمو نذر امام رضاکردم بهم داد ولی خداازم گرفتش و

اتفاقا منم هر 4 بار حاملگیم رو نذر امام رضا کردم یادمه برا دو قلوها شناسنامه گرفتیم فاطمه سادات و ابوالفضل شوهرم نذاشت اسمش رو رضا 

منم سر این یکی پافشاری کردم رضا اونمومیگف محمد حسین ولی الان بیمه امام رضا س از اول حاملگیم ماهی 10 ت لا قرآن گذاشتم تا آخرش تا ببرم پیشگاه امام رضا 

گفتم بدونی دوقلوهای من 28 هفته بودن من وشوهرم پیر شدیم شوهرم بیماری قلبی گرفت فقط یه اسم از اوناس تو شناسناممون و سیسمونی کامل دوقلوها  ولی آدرسی از مزارشان ب من نداد شوهرم

الان پسرم جا همشون پر کرد 

نا امید نباش خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس