2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته بی بی زینب

72 بازدید | 6 پست

خانما دعاکنید برام خیلی دلم گرفته مادرشوهر بدذات و مریضی دارم خیلی دروغ میگه باعث ازارهمه شده زبونش خداازش بگیره ک همش یاتهمت میزنه و بی ابرویی میگیره 

امروز همینجور ک ناراحتم کرد منم مامانم زنگ زد نتونستم خودمو کنترل کنم بغضم ترکید اونم فهمید و گریه کرد همش میگفت من خیلی رنج کشیدم سختی کشیدم ک دخترام اینروزارو نبینن چرا خدا کاش منو میکشت 

امیدوارم ک مادرشوهرمو عزیزاش از امروز روز خوش نبینن ک اینهمه اذیت ما میکنند امیدوارم خدا ازش نگذره

نمیدونم چقد ازش ناراحتی . ناراحتیت بخاطر مسئله بزرگیه یا سر یه حرف و حدیث کوچیک . اگه در حد مسئله کدچیکه و زیاد اذیت میکنی خودتو .سعی کن زوم نکنی رو حرفاش .

ب فکر سلامتیت باش الکی خودتو اذیت نکن 🙄هیچ چیز ب اندازه سلامتی مهم نیس . واس سلامتی منم دعا کنین 😔

نمیدونم چقد ازش ناراحتی . ناراحتیت بخاطر مسئله بزرگیه یا سر یه حرف و حدیث کوچیک . اگه در حد مسئله کد ...

قوربونت برم انشا..خود حضرت زینب شفات بده 

ن عزیزم ارامشو ازمون گرفته هشتا بچه داره همه دعای مرگ میکنندازبس باعث فتنه و ازارمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چقد ازش ناراحتی . ناراحتیت بخاطر مسئله بزرگیه یا سر یه حرف و حدیث کوچیک . اگه در حد مسئله کد ...

دائم بچهاشو میندازه ب جون هم ی حرف خوب اززیونش درنمیاد برام دعاکن زودتر راحت شم ازدستش

دائم بچهاشو میندازه ب جون هم ی حرف خوب اززیونش درنمیاد برام دعاکن زودتر راحت شم ازدستش

چی بگم والا سخته اینجور ادم میفهمم چی میگی .

من خودم مریض شدم الان میگم ک هرچی تو زندگی غم بوده و ناراحتی در مقابل این مریضی هیچی بوده ینی اونقد اذیت میشم . واس همینه میگم مواظب خودت باش تا جایی ک میتونی سعی بیخیال شی و کم رفت و امد کن تا اعصابت اروم شه 

چی بگم والا سخته اینجور ادم میفهمم چی میگی . من خودم مریض شدم الان میگم ک هرچی تو زندگی غم بوده و ن ...

عزیزم برام دعاکن خونش جدابشه بره ک دق میکنم 

امیدوارم بزودی زود سلامتی کاملتو بدست بیاری