2777
2789
من پودر جنسینگ سفید خریدم دوروزه دارم میخورم امیدوارم جواب بده

این توش جنسینگ هم داره خیلی معجون سنگنیه میخورم بدنم داغ میشه خوابم میاد روزی ی قاشق مربا خوری نیم ساعت قبل غذا همه میگن چاق میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نیم ساعت قبل غذا میخورم چند خریدی از کجا گرفتی 

شوهرم خرید فک کنم 150 از عطاری چون تبش گرم خرید خودش بخوره بچمـون پسر شه ولی خیلی حساس نمیخوره این چیزارو منم خودم از دیروز شروع کردم میخورم 

شوهرم خرید فک کنم 150 از عطاری چون تبش گرم خرید خودش بخوره بچمـون پسر شه ولی خیلی حساس نمیخوره این چ ...

سلام عزیزم چاق شدین ؟چاقیتون بعد از قطع برگشت نداشت؟

خدایا امیدم فقط به خودته
سلام عزیزم خوبی سلامتی ببخشید شما از معجون بوعلی سینا استفاده کردید چاق شدید عوارض نداره

منم استفاده کردم و از مرجع اصلی عطاری همدان  سفارش دادم خوب بد تازه  بود  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

ارسال رایگانه

عزیزم من  هر راهی رو بگی امتحان  کردم بعضیا جواب ندادن ولی بعضیا جواب دادن اما باز گشت داشتن ولی از یه عطاری مکمل چاقی گرفتم بی نظیر بود ۱۵ کیلو چاق شدم و طبق دستور تدریجی کمش گردم از ۱۵ کیلو فقط ۴ کیلو بازگشت داشت خدا  رو هزار مرتبه شکر به نتیجه ایدال رسیدم شمارش رو میدیم فقط حواسط باشه قرصه رو بگیر معجون هم داشت ولی معجون ضعیف بود

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    صد در صد چاق میشی و عالیه بدون عوارض فقط اگر مشکل کبد و کلیه داشتی هیییچ وقت هیچ گونه قرص یا گیاهی رو بدون مشورت پزشک مصرف نکن

التماس دعا

منم استفاده کردم و از مرجع اصلی عطاری همدان  سفارش دادم خوب بد تازه  بود  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ ...

خیر ببنید من استفاده کردم هر دوتاشو ولی من میگم قرص خیییلی عالی‌تر جواب داد  همسرم محبتش چند برابر شده همیشه دعاتون میکنم