2777
2789
عنوان

مو خوشگلا بیایین💇🏻‍♀️🌱

428 بازدید | 23 پست

بچه ها من موهام از دوران بلوغ حجمش خیلی نسبت به قبل کم شده خیلیم نازک شده و نرم روزانه ام حدود 100تار مو ازم می‌ریزه به نظرتون طبیعیه یا برم دکتر🤷🏻‍♀️هرچی به مامانم میگم میگه طبیعیه نمی‌خواد دکتر بری🥲

دوماه قرص سیستین خوردم با آب پیاز موهام خیلی خوب شده بود انگار جون گرفته بود ولی الان بعد یک ماه دوباره یکم ریزشش مثه قبل شده باز می‌خوام یه بسته دیگه بخورم ببینم چی میشه

سبزماندن‌در‌ویرانه‌ها‌،ریشہ‌میخواهد!🌱💚

زینک بخور

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه باید بخورم و هرروز باید بخورم یا یه روز درمیون؟؟؟

حداقل سه ماه هروز 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

موهای منم به شدت میریزه توی دوران شیردهی هستم همه میگن بخاطر اونه اگه راهکاری پیدا کردی منم بلایک

اب پیاز خوبه اگه حوصله کنی دوماه بزاری من یه چندبار گذاشتم واقعا خوب بود ولی ادامه ندادم دوباره برگشت

ماسک نخود چجوری باید درست کنم واسه ریزشه

عزمزمه ممکنه هورمونات بالاپایین شده باشه یه آزمایش بده مخصوصا تستسترون و dhtکه بیشتر ریزشا از اونه.معمولا این هورمون که بالا میره مونازک میشه و میریزه.

ماسک نخود چجوری باید درست کنم واسه ریزشه

ریزش و رویش

ببین عزیزم نخود رو یه روز خیس کن بعد آسیاب کن با یه تخم مرغ رسمی قاطی کن بزار سرت بمونه چندین ساعت.هفته ای یه بار

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

[QUOTE=273006528]آب پیاز به سرت زدی یا خوردی؟ موهات ضخیم شد؟[/QUOابشو باید بگیری بزاری به سرت دوساعت بمونه با یه قطره روغن مثلا سیاهدونه