2777
2789
تو اینستا دوره زیاده اکثرا مجازیه دوره های حضوری هزینش بالا ۱۰.۱۵ میلیونه ولی دوره های اینستاگرامی ر ...

اصلا نمی‌خواد پول بدین برای آموزش 

یه تحلیل تکنیکال هست که هزارتا دوره ی مفید رایگان هست 

یه مبتدی چرا باید پول بده،دوره های پیشرفته پولیه که بعد دو سه سال که یه چیزایی از بازار فهمید باید شرکت کنند

میگن راحته گول تبلیغات و نخورید  نمیدونم اصلا سردرنمیارم

من یه دوره تکنیکال و از مبتدی تا پیشرفته پارسال خریدم ۵ تومن خوب بود واسه شروع بد نبود میتونم نصف اون قیمت بدمش به شما واسه شروعت خوبه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توی نت واسه یه ادم مبتدی همه مطالب پخش وبی نظمه خوبیه دوره اینه یه استاد تمام مطالب و سرفصل بندی میکنن و خودشون توضیح میدن و میشکافن مطلبو ولی تو نت خودت باید تجربه کنی ضرر بدی تا شکافته شه واست

دیگه این بازار همینجوریه من خودم تا حالا بالای ۵۰ ملیون هزینه اموزش کردم بالای ۵۰ ملیونم ضرر دادم تا ...

خوب تو پولداری هزینه میکنی..ما بیپولیم اگه ۵۰ داشتیم که اصلن نمیرفتیم سمتش😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیری  همینجوری که نمیشه  بعد اصلا کریپتو بازار خوبی نیست،من ...

گلی کسی کفته ۵۰تومن بهش بدم ماهی ۳تومن سود بهم میده توی فارکس کار میکنع بنظرت کم نمیده؟چقدر باید بده

گلی کسی کفته ۵۰تومن بهش بدم ماهی ۳تومن سود بهم میده توی فارکس کار میکنع بنظرت کم نمیده؟چقدر باید بده

به هیچ وجه پول به کسی نده 

اون اگه بلد باشه اصلا وقت برای کار کردن برای دیگران نمیذاره

به هیچ وجه پول به کسی نده  اون اگه بلد باشه اصلا وقت برای کار کردن برای دیگران نمیذاره

آشناس و بلده دوست همسرم ۳۵۰تومن بهش داد ماهی ۲۱تومن داره بهش میده .از بلدی که بلده فقط میگم ۵۰تومن ۳تومن بده کم نیست بنظرت چقدر باید بده که عادلانه باشه

آشناس و بلده دوست همسرم ۳۵۰تومن بهش داد ماهی ۲۱تومن داره بهش میده .از بلدی که بلده فقط میگم ۵۰تومن ۳ ...

همین مقدار عادلانه هست 

۵۰ تومن هزار و صد دلار میشه 

پول زیادی نیست ،فقط به دلار حساب کن و بگو پرداخت کنه،چون این درآمد به دلاره

همین مقدار عادلانه هست  ۵۰ تومن هزار و صد دلار میشه  پول زیادی نیست ،فقط به دلار حساب کن ...

چه خوب که شما فارکس بلدین. الان با این نت میشه کار کرد؟

حساب ریل باز کردن ترس نداره؟

من فعلا دمو کار میکنم

چه خوب که شما فارکس بلدین. الان با این نت میشه کار کرد؟ حساب ریل باز کردن ترس نداره؟ من فعلا دمو ک ...

بروکر آمارکتس مشکلی نداره،فیلتر نیست 

اگه بلد نباشی که ریل خیلی ترسناکه

من موافق دمو نیستم،به نظرم آلپاری حساب سنتی باز کن تا آماده ی حساب ریل بشی