2777
2789
عنوان

خیلی‌ناراحتم‌

478 بازدید | 25 پست

سلام‌بچه‌ها‌‌یه‌مشکلی‌دارم‌‌راستش‌‌من‌برای‌شوهرم‌هر‌کادویی‌میخرم‌

ایراد‌میگیره‌امسالم‌برا‌روز‌مرد‌یه‌ادکلن‌خریدم‌‌گفت‌دستت‌درد‌نکنه‌اما‌

برگشت‌فرداش‌گفت‌بوش‌یجوری‌منم‌خب‌عصبی‌شدم‌زدم‌ادکلن‌رو‌

شکستم‌بعد‌اومد‌دید‌عصبی‌شد‌دعوا‌کردیم‌‌همیشه‌‌از‌کادو‌ها‌ایراد‌

میگیره‌اما‌استفادش‌میکنه‌بنظر‌شما‌عزیزا‌کار‌خوبی‌کردم‌،⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦

نباید میشکوندی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

نمیدونم چی بگم خب ولی خیلی ببخشید یا درست بلد نیست تشکر کنه راهشو نمیدونه یااینک معذرت میخوام شعور کادو گرفتنو نداره

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم کار خوبی نکردی 😊

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بابای منم همینه هر چی مامانم براش میخره اول ایراد میگیره اما بعدا کم کم استفاده میکنه و تعریف میکنه ازش مثلا تیشرت بگیره براش مبگه این چیه گرفتی بعدا به یه جاییی رسید که اکثرا همون تیشرته رو میپوشید

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
نه اصلا کار خوبی نکردی سلیقه همه باهم فرق میکنه بهتره وقتی چیزی میخای براش بخری باخودش بری که با سلس ...

گاهی ادم میخاد سورپرایز کنه

همیشه با خودش بره ک فایده نداره

زندگی یعنی خنده هایت...

خوب وقتی میبینی اینجوریه چیزی براش نخر شوهر منم خیلی ایراد گیره منم هیچی نمیخورم براش 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

اینکه بهت بربخوره و ناراحت بشی حق داشتی اما شکستن نه موقع عصبانیتت خودتو کنترل کن... اصلا شکستن وسایل و دادن فحش موقع عصبانیت جز پشیمونی نتیجه ای نداره...مخصوصا اگه بچه داری که دیگه هیچی شما الگوشی😉

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اوف

راستش‌یه‌مشکل‌دیگه‌هم‌دارم‌اونم‌اینه‌‌پولاشو‌تو‌کارت‌من‌میریخت‌منم‌به‌خدا‌دست‌بهش‌نمیزدم‌هیچ‌وقت‌‌پول‌ادکلنم‌از‌بابام‌گرفته‌بودم‌اومد‌کارت‌رو‌هم‌ازم‌گرفت‌خالی‌کرد‌یعنی‌از‌حرصم‌میخوام‌داد‌بزنم😅🙄

گاهی ادم میخاد سورپرایز کنه همیشه با خودش بره ک فایده نداره

بعضیا دوس دارن چیزی هدیه بگیرن که خودشون دوس دارن و براشون قابل استفادست تا اینکه سوپرایز بشن من خودم وقتی چیزی هدیه میگیرم که دوس ندارم بهم میریزم