2777
2789
اگه بتونم چشم

ممنون گلم

خواب دیدم لنگه کفشم گم شده بعد هر چی میگردم نیست یه دفعه کفش پیدا کردم فکر کردم مال خودم رو پوشیدم بعدش نگاه کردم دیدم نه این کفش من نیست برش گردوندم سر جاش بعد همینجور داشتم میومدم یه دفعه دیدم کفش که تو پامه رنگش سفیده همه میگفتن که این کفش خوشگل اونو ولش کن اینا بعد من همش به خودم میگفتم نه من فقط کفش خودمو میخوام یه دفعه همش با خودم فکر می کردم چه جوری با لنگه کفشی که پام خالیه چجوری تا خونه برم یه دفعه دیدم کفش پامه چکمه بلند مشکی چقدر خوشگل بود ولی خب کفشای لنگه به لنگه بود ولی من هنوز دلم پیش همون کفش خودم بود و اینکه خودم میدونستم این کفشارو برش میگردونم سر جاش و همش با خودم میگفتم فردا این کفشا رو میزارم سر جاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سوال دارم ازت .اینقدر لنگه به لنگه کردی گیج شدم.لطفا میگی بالاخره زمانی شد کفش جفت هم باشن نه تا به تا.مخصوصا اون قسمت چکمه مشکی .ایا جفت بود یا نه.الان گوشیم نه درصد شارژ داره میزنم تو شارژ بهت دقیقا یاد میدم خودت بتونی تعبیر خودتو بفهمی ولی دقیق از اول بگو کجا بودی محیطی که بودی رو بگو همه چی با جزئیات بعد بگو .ولی از ابتدا فوری کفشت لنگه اش گم شد باور کن گیج شدم متنتو خوندم ولی خواب خیلی پر معنی هستش

ی لنگش چکمه مشکی بود ی لنگش کفش خودم بود

تو ازدواجت عاقلانه تصمیم بگیر متاسفانه میگن کفش همسر ادمه.وقتی یکی گم بشه یا لنگه به لنگه اصلا خوب نیست.اگه کفشت مثلا جفت چکمه مشکی بود مخصوصا راحت میبود عالی بوددددد

تو ازدواجت عاقلانه تصمیم بگیر متاسفانه میگن کفش همسر ادمه.وقتی یکی گم بشه یا لنگه به لنگه اصلا خوب ن ...

میشه این خوابمم تعبیر کنی گلم

خواب دیدم ی اسب و ی سنگ بزرگ از اسمون میفته و من همش میترسم ک سنگه ب کسی اسیب بزنه ولی ب هیچی اسیب نزد و وقتی افتاد دیدم کسی چیزیش نشد خوشحال شدم

راسش ی خواستگاری دارم ک نمیخوامش و اینکه خودم یکی دیگه رو دوس دارم

خچدت جواب خودت رو دادی عزیزم، کفش توی خواب البته اگر خواب تعبیر داشته باشه ، خواستگاره. شما خاطرخواه هستی ولی احتمالا به دلیل مشکلات خصوصی که به ما مربوط نمیشه ، خواستگاران دیگری هم براتون رنگ و وارنگ از راه رسیده و خواهند رسید که باعث درگیری فکری و ... خواهند بود، اما همچنان چشم و دل شما پی همون که بوده هست و خواهد بود. چیزی بود که از خوابتون برداشت کردم شاید درست نباشه برداشت من، بهترینها رو براتون از خدا میخوام 

تو ازدواجت عاقلانه تصمیم بگیر متاسفانه میگن کفش همسر ادمه.وقتی یکی گم بشه یا لنگه به لنگه اصلا خوب ن ...

عزیزم میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی خواب دیدم کفشای شوهرمو پوشیدم و چون بزرگ بودن به پام خجالت میکشیدم کسی ببینه خودمو قایم میکردم ولی ناراحتم نبودم تو خواب

الهی گاهی نگاهی 
عزیزم میشه لطفا خواب منم تعبیر کنی خواب دیدم کفشای شوهرمو پوشیدم و چون بزرگ بودن به پام خجالت میکشید ...

کفش شوهر ادمه حالا تنگ یا گشاد بودن کفش به پات یعنی این شوهر رو احساس میکنی مناسب تو نیست باید کفش ادم اندازه و حتی داخلش راحت باشی یعنی شوهرت همون چیزیه که میخوای و اینکه کفشو در بیاری با گم کنی خوب نیست معنی طلاق و جدایی میده

و اینکه خجالت میکشیدی من اینجوری تعبیر میکنم که حداقل در ظاهر برای مردم و جلوی دیگران خوبه ظاهره زندگیتون میدونی چی میگم در ظاهر بهتر از چیزی هست که از درون واقعا هستید به خاطر اینکه گفتی خجالت میکشیدی اینو گفتم