2777
2789

برات مهم بود صداش زیاد باشع؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات مهم بود صداش زیاد باشع؟؟؟

مگه دیووچنه ام نه اون زمان تاکید کردم صداش کم باشه و گفت بهترینها اما واقعا صداش زیاده قبلا‌ آنقدر حساس نبودم الان خیلی اذیت میشم دوست ندارم عوضش هم کنم

نمیدونی حدودا چقدر هزینه اش؟

صداش چه وقتی زیاده دور تند زیاده 

زمانی که میخواد خشک کنه؟

اگه بلبرینگ باشه کلا باید همچی لباسشویی باز بشه

قیمت بلبرینگ تقریبا ۲۰۰

هزینه تعویض و اجرت ۶۰۰

اگه از بلبرینگ باشه زود تعویض کنید ممکنه بزنه سه نظام و دیگ خراب کنه

پاینده باد کسانی که از پاکی شان عشق آغاز میشود از صداقتشان عشق ادامه می یابد و از وفایشان عشق پایانی ندارد 
ممنونم عزیزم بله وقتی دور تند هستش صداش زیاده

مال ما اول بلبرینگ صدا میدا بعد سه نظام خراب شد دیگم  آسیب دیدبخاطر دیر عوض کردن بلبرینگ کلا ۲و خورده ای هزینه برداشت

خواهش میکنم

آبجی 

پاینده باد کسانی که از پاکی شان عشق آغاز میشود از صداقتشان عشق ادامه می یابد و از وفایشان عشق پایانی ندارد 
مگه دیووچنه ام نه اون زمان تاکید کردم صداش کم باشه و گفت بهترینها اما واقعا صداش زیاده قبلا‌ آنقدر ح ...

لباسشویی خواهرم هم صداش خیلی زیاد بود هم خیلی تکون میخورد تعمیر کار اوردن دوتا پیچ از پشتش باز کردن میگفت عالی شده

ببخشید٠بلبرینگ کدوم قسمته؟

اون قسمت فلزی دیگ پشتشه 

برای تعویضش همه قسمتاش باید باز بشه 

معمولا بعد یه مدت صدا لباسشویی زیاد میشه و لرزش داره

لباسشویی خواهرم هم صداش خیلی زیاد بود هم خیلی تکون میخورد تعمیر کار اوردن دوتا پیچ از پشتش باز کردن ...

احتمالا دوتا کمک کناریش خراب بود 

لباسشویی انداز وزن دیگ لباس باید بزارید مدام استفاده 

خراب میشه