2821
2789
اولی یکم قدیمی بود باز دومی بهتره الان این مدلای فرانسوی خیلی مد شده خیلی زیباس ساده و شیکه 

یعنی دیگ سلطنتی مد نیست من می‌خوام دو دست مبل بگیرم یا خودم گفتم یکی راحتی یکی سلطنتی🤔

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگ سلطنتی مد نیست من می‌خوام دو دست مبل بگیرم یا خودم گفتم یکی راحتی یکی سلطنتی🤔

سلطنتی از مد افتاده چندتا پیج دارم تو اینستا گرام مدلاش فوق العادس قیمتاش یکم بالاس ولی محشره هم کیفیتش هم مدلش زن دایی من ۱۰ سال پیش ازشون مبل خریده اخ نگفته هنوزم ظرافت و زیبایی خودشو داره .الان بیشتر مبلای فرانسوی اینایی که فرستادم مد شدن فکر نمیکنم از مد بیفتن این مدلا چون طرح و نقش عجیب غریبی ندارن .میخوای دو دست مبل بگیری خیلی باید مراقب باشی چی میخوای بگیری چون خیلی گرونه یچیزی بگیر که دلتو نزنه بعدا همچیز رو لحاظ کن رنگ مبل مدلش اندازه خونه رنگ و مدل فرش رنگ وسیله های خونه 

یه روز خوب میاد..

سلطنتی از مد افتاده چندتا پیج دارم تو اینستا گرام مدلاش فوق العادس قیمتاش یکم بالاس ولی محشره هم کیف ...

مرسی عزیزم اره خودمم خیلی حساسم .وسایلم اینجا همه ست .ولی اگ خونه جدید بریم قرار همه چیز عوض کنیم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

خانومای خوش سلیقه نظرتون حالت در مورد این فرش چیه ؟ قشنگه یا ن ؟؟؟

طلاکوبه .قشنگه

اره عزیزم فقط باید رنگاشونو یجوری بر داری به هم بیاد مثلا طوسی تیره روشن باشه مبلت فرشتم تناژ طوسی داشته باشه یا اگه مبل کرم برمیداری فرشتم تناژ کرم داشته باشه داخلش 

یه روز خوب میاد..

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792