2777
2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 80 پست
اخه ضایع شدم پیش اونا

ینی چی ضایع شدم  ببین توچقد ضعیفی که خودتو دسته کم میگیری میگی ضایع شدم   دخترخالت گفت چرانیومدین بگو برا همسرم کارپیش اومد نیومدیم ببخشین انشاله دفعه ی بعد

[QUOTE=272971768]ن ناراحت شدم  نمیدونم چی ب چیه نمیدونم شوهرم خوبه یا بد  من خونوادم سخت گیر بودن اینم سخ ...[

مطمعن باش هم حالت بدتر میشه هم سخت گیری هایخانوادت بدتر

یکم سیاست یاد بگیر دختر

حرف طلاق هم نیار

😘😘😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حساسیتهای خانمانس منم دارم اما اگه شوهرتو قبول داشتی ک انتخابش کردی و میدونی ذاتش درسته نگران نباش. ...

خیلی امید دادی عزیزم .پیامتو ذخیره کردم 😚

چجوری بگم ردش کنه اخه

شوهرم دوسم داره عاشقمه  پنهان نمیکنه . تا بهش زنگ میزنه  میاد میگ بم.. بعدش گریه میکنه ک  کاش زودتر ردش کنه بره . پولاشو باید بده بهش . وقتی زنگ میزنه ناراحت میشم خو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
چرا آخه میگم یه تولد ساده نرف  وقتی میگم میگه بعد ۴ سال پاشم با یه کادو ک انگار باهم سالهاس صم ...

حق با شوهرت هست   من کسیم که خیلی سیاست دارم وباتجربه هستم   من میگم حق باشوهرته وحرفه طلاقونیار  خودتو بدبخت نکن     نرفته تولد که نرفته بخاطردخترخالت اوقات تلخی ننداز   پیام بده به شوهرت آشتی کن

ینی چی ضایع شدم  ببین توچقد ضعیفی که خودتو دسته کم میگیری میگی ضایع شدم   دخترخالت گف ...

گفتم مامانش مریض شده مامانم دعوام کرد پیش اون یکی خالم گف خاک تو سرت با این شوهرت 

شوهرم گف بگن شام ساده میرم ولی تولد ن

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
نمیدونم ک هوووف😞

الان پیام بده به شوهرت   بنویس عشقم خوابم نمیبره خیلی فکرکردم به این نتیجه رسیدم توبرای من مهمترین شخص توی زندگیم هستی اصلامهم نیسکه تولدنرفتیم من معذرت میخام دوست دارم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گفتم مامانش مریض شده مامانم دعوام کرد پیش اون یکی خالم گف خاک تو سرت با این شوهرت  شوهرم گف بگ ...

همین پیامی که الان واست فرستادم بفرست برای شوهرت   همین الان بفرست   عاقل باش دختر

نمیدونم با اون حرفای ک بهم گفتیم چی میشه

واقعا که   توینی یدونه بلدنیستی شوهرتو خرکنی سوارش شی؟؟؟؟؟  با محبت کردن خرش کن    همین پیامی که الان واست فرستادم رو کپی کن بفرست به شوهرت 

الان پیام بده به شوهرت   بنویس عشقم خوابم نمیبره خیلی فکرکردم به این نتیجه رسیدم توبرای من ...

🤣🤣🤣🤣🤣 گفتم ب مامانم اینا گفتم مامانت مریض شده بردی دکتر ب مامانت بگو مامانم پرسید بگه اره دکتر بودم 

این ماه تموم شه اسفند طلاق میگیریم روزای خوبم شروع میشه بدون تو 

جواب نداده🥲

🤣🤣🤣🤣🤣 گفتم ب مامانم اینا گفتم مامانت مریض شده بردی دکتر ب مامانت بگو مامانم پرسید بگه اره دکتر ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 مطمعن باش طلاق بگیری بدبخت میشی   اون دوستتداره که جواب نداده      تو دوتامشکل داری یک اینکه خانوادت خیلی دخالت میکنن تو رابطتت   و دومش اینکه تو به حرفه شوهرت گوش نمیکنی و گوش نکنی خودتو ازچشمه شوهرت میندازی   تمام بای

همین پیامی که الان واست فرستادم بفرست برای شوهرت   همین الان بفرست   عاقل باش دخ ...

بلکه پرروشد جاهای دیگه هم نزاشت 

میدونی ولی ب این فک مکنم ک من تو خونه پدرم میرفتم خونه دختر خالم ولی با حجاب و بدون آرایش 

ولی شوهرم اصلا با پوشش و آرایشم و حجابم کاری نداره اصلا 

نمیدونم😭

واقعا که   توینی یدونه بلدنیستی شوهرتو خرکنی سوارش شی؟؟؟؟؟  با محبت کردن خرش کن  ...

هیچوقت با محبت نگفتم میرم جایی و با کلمه ن روب رو شدم 

نمیدونم محبت کنم با جمله ها با رفتارم کلمه ن می‌شنوم یا ن میترسم