2777
2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 80 پست
لازم نکرده جدابشی  بشین زندگیتوبکن

چرا

امروز دعوا کردیم مینویسم دوست نداشتی نخون بازم مرسی❤️

من ۴ ساله تو عقدم و خاله هام ب جز یکیش مارو پاگشا کردن اون خالم ن تنها ما بلکه هیشکیو پاگشا نکرده 

دختر این خالم با عروس یکی از خاله هام خیلی صمیمیه جوری ک تولد برادرشوهر دختر خالم بود عروس خالمم رف کلا هرجا میرن باهم میرن و چندباریم اینارو تو باغشون دعوت کردن ولی مارو نه ینی من مثلا استوری دیدم گفتم خوش بگذره گفتن مرسی و تمام این دختر خالم منو عقدش ک تو تالار بود دعوت نکرده بود حالا بعد ۴ سال گفته تولد شوهرمه بیاین خونه مامانمیم و عروس خالمم بود شوهر منم گف بعد ۴ سال هیج جا آدم حساب نکرده الان بیاد شام دعوت کنه یه کادو هم بدیم پول شام تسویه میشه و نرف

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
درست گفتی  طلاق نه   دیروز عقد کردیم  ی خانمی بش زنگ زد همکارش بود ولی قدیم ...

حساسیتهای خانمانس منم دارم

اما اگه شوهرتو قبول داشتی ک انتخابش کردی و میدونی ذاتش درسته نگران نباش...بعد این تماساشو قبل اومدن کنارت میزنه و میاد پس هر کاری اگه بخاد میتونه و میکنه اون بستگی ب ذات و تربیتش داره

کاری ک شما میکنی اینه ک وظایفتو نسبت بهش انجام بدی و ب بقیه ش فک نکن چون این فکرا مث خوره ب جون آدم می افته و مدام داستان می بافه و یهو میبینی یه داستان خیانت ساختی اصلن بهش فک نکن، سخت نگیر و با فکر مثبت زندگیتو بساز و اعتماد ۱۰۰درصد داشته باش مگه اینکه خدانکرده موردی بهت ثابت بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا امروز دعوا کردیم مینویسم دوست نداشتی نخون بازم مرسی❤️ من ۴ ساله تو عقدم و خاله هام ب جز یکیش م ...

خوب کرد ک نرف

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
تلقین نکن  راست میگن برو زندگی کن  همه ادما اخلاقای بد دارن  باید باهم بسازیم باور ...

ن ناراحت شدم 

نمیدونم چی ب چیه نمیدونم شوهرم خوبه یا بد 

من خونوادم سخت گیر بودن اینم سخت گیر شد دیگه خستم ولی میگم بعد طلاق بابام اخلاقش بدترنشه یه وخ🥲

ببین کتاب بخون  کتاب زندگی مشترک عباس ولدی خوبه وکتاب های دیگه  کمکت میکنه اینم یادت ب ...

ی دختره بهش زنگ میزنه  چجور بگم ردش کنه اخه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
الان چون شوهرت تولد نرفت و نرفتین ناراحتی از شوهرت؟؟؟

اره خیلی آخه قرار بود بریم و آماده شده بودیم و گفته بودن شام ساده ای هس

دختر خالم زنگید ک تولد شوهرمه 

میگم ینی چرا زنگید گف تولده میتونس اونجا بگه

ن ناراحت شدم  نمیدونم چی ب چیه نمیدونم شوهرم خوبه یا بد  من خونوادم سخت گیر بودن اینم سخ ...

ببین طلاق بی طلاق حرفه طلاقو نیار اصلاااااااااا   بچه نشو طلاق چیه اخه    تولده دیگه نرفتین که نرفتین  ینی تو دخترخالتو خالتو بیشتراز شوهرت میخای که بخاطرخالت باشوهرت دعوامیگیری؟؟؟ خیلی بچه ای درست کن رفتارتو و حرفه طلاقم نیار

اره خیلی آخه قرار بود بریم و آماده شده بودیم و گفته بودن شام ساده ای هس دختر خالم زنگید ک تولد شوهر ...

خب چی میشه آماده شده بودی فوقش یه لباس و ارایش کرده بودی دیگه   حرفوبزرگ نکن  به حرفه شوهرت گوش کن که رگ خوابشو پیداکنی بعدش تااخرعمرت اون دراختبارت هست   بی سیاست نشو ادم هیچوخ بخاطردخترخاله باشوهرش دعوانمیگیرررررره

ببین طلاق بی طلاق حرفه طلاقو نیار اصلاااااااااا   بچه نشو طلاق چیه اخه    تولده ...

چرا آخه میگم یه تولد ساده نرف 

وقتی میگم میگه بعد ۴ سال پاشم با یه کادو ک انگار باهم سالهاس صمیمی هستیم بریم تولد کسی ک تا حالا ن دیدم و ن میشناسم