2777
2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 80 پست
کلن یاد گرفتم سخت بگیرم سخت میشه اگه شوهرتو دوست داری و امیدواری پس فراموش کن  خیلی راحت

یکم دلم شکست . زمان بدم؟؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاراش و حرفاش و خونوادش

خسته ای؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ناراحتی و دلخوریارو ب دل نگیر چون خودت اذیت میشی

مث وقتی پدرمادرمون چیزی میگن ناراحت نمیشیم یا اگه شدیم زود فراموش میکنیم و ب جمع خونواده برمیگردیم برا همسرمونم باید اینطوری باشه کمتر ب دل بگیریم

اگه دو تا باهم رفیق باشن بحثا و قهرا کشدار نمیشه و زود دلتنگ هم میشن و این زمانی محقق میشه ک شوهرمونو غریبه ندونیم و از خودمون حساب کنیم و اینطور نباشه ک تا تقی ب توقی میخوره فکر طلاق بیفتیم فکر سازش و ساختن و حل مسئله باشیم نه حذف مسئله

من برعکسم، هی سعی می‌کنم یادم بمونه ناراحتم کرده، یه کم‌ خودمو براش بگیرم، عین ماهی قرمز یادم میره ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اخلاق خوبی داری برعکس  قلبت بزرگه

باورکن بعضی اوقات تصمیم میگیرم بهش محل ندم کلا فراموشم میشه حتی بهم خیانتم کرد باز به دوساعت نکشید بهش محل گذاشتم انقدر دلم میخواد قهرکنم باهاش 😕

اگ تو موقعيتت بودم من كاري نميكردم چون لجبازتر از اين حرفام و ميشينم تا خودش دلمو ب دست بياره و ...

خودش خیلی تلاش میکنه . ادمی نیست ک پنهون کنه جیزیو 

اگ دختری سمتش بیاد یا مادرش حرفی بزنه 

فرتی ب من میگ 

من برعکسم، هی سعی می‌کنم یادم بمونه ناراحتم کرده، یه کم‌ خودمو براش بگیرم، عین ماهی قرمز یادم میره ☺ ...

فکنم شخصیت ارومی داری . صلح طلبی مث من 

منم خیانت دیدم ولی در جا بخشیدمش 

ینی خدایی عاشقشم 

فکنم شخصیت ارومی داری . صلح طلبی مث من  منم خیانت دیدم ولی در جا بخشیدمش  ینی خدای ...

بله صلح‌طلبم، دنبال آرامشم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز