2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
اعتماد=مرگ من دیگه ب همجنس خودم اصن اعتمادندارم

منم تنها دوستم این بود که احتمالا باید بیخیالش بشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره مشخصه از حرف زدنت سنت بالاس  خب نگا کن گلم شاید دیگه نمیخاد باهات دوست بمونه نمیتونه مس ...

من اهل دوست و دوست بازی نیستم این هم از دوران دانشگاه باهم بودیم ۱۸ سال پیش تا الان ...

ولی خوب باید بیخیالش بشم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اهل دوست و دوست بازی نیستم این هم از دوران دانشگاه باهم بودیم ۱۸ سال پیش تا الان ... ولی خوب بای ...

دیگه تاریخ انضاش رسیده....

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
دیگه تاریخ انضاش رسیده....

بله فایده نداره پدر من فوت شد چون تو اون شهر که شهر پدریم هست اومد خاکسپاری ما به خاطر کرونا مراسم نداشتیم سر خاکسپاری پک درست کرده بودیم دادیم بهش نرسیده هر چند وقت یک بار میگه پذیراییتون خوب نبوده و به من ندادن و...

میگم شاید انتظار داشته من برم برای پدرش ولی اون وقت من مادرم خونریزی معده کرده بوده هر روز سرم باید میزد و نمیشد برم و ...

شما دکتر محمد روحانی میشناسید چطور نوبت بگیرم اهل اصفهانم منشی جواب تلفن نمیده اینترنتی هم نبود

سلام من قبلا تلفنی وقت میگرفتم فکر کنم شنبه چهارشنبه بودن

سلام من قبلا تلفنی وقت میگرفتم فکر کنم شنبه چهارشنبه بودن

اصلا تلفن جواب نمیده

اصفهانم به خدا بدجور گرفتارم چرخش غیرارادی گردن گرفتم دکتر خوبی هست بهش اعتماد کنم من باید به گردنم بوتاکس تزریق بشه تو اصفهان بهترین دکتر اصفهان درست تشخیص نداده اشتباه تزریق کرده

نمی دونم چکار کنم 

توی نی نی سایت جستحو کردم شما دکتر را می شناختی برای همین ازت پرسیدم

بازم ممنون

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
اصلا تلفن جواب نمیده اصفهانم به خدا بدجور گرفتارم چرخش غیرارادی گردن گرفتم دکتر خوبی هست بهش اعتماد ...

انشالله خوب میشید کمکی از من ساخته هست بگید در خدمتم 

انشالله خوب میشید کمکی از من ساخته هست بگید در خدمتم 

من ۲۶ دی بوتاکس بهم تزریق شده که اثر نکرده از نظر پزشکی نباید تا ۳ ماه دیگه بوتاکس بهم تزریق بشه

دنبال دکتر خوب هستم باید متخصص مغز و اعصاب و فلووشیپ احتلالات برم که دکتر روحانی این تخصص را داره نمی دونم درست تشخیص میده یا نه

نمی دونم چه کمکی میتونی بکنی مشکلم خانواده هستن

تنهام با این گردنم نمیتونم که تنهایی برم تهران مشکلم تنهایی و بی کسی خودم هست کاری داشتم بهت میگم

مطب دکتر روحانی خیلی شلوغه برای مریض وقت میگذاره ببین من گردنم غیرارادی حرکت میکنه بعد یک لحظه که حواسم نباشه خوبه ناراحتم بهترین دکترهای اصفهان درمانم نکردن نمی دونم به کی اعتماد کنم 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
من ۲۶ دی بوتاکس بهم تزریق شده که اثر نکرده از نظر پزشکی نباید تا ۳ ماه دیگه بوتاکس بهم تزریق بشه دن ...

دکتر روحانی دکتر بسیار خوبی هستن و تشخیص و درمان خوبی برای پدر من داشتن 

راضیشون کن برای درمان بیای