2777
2789
عنوان

نذر چجوریه

128 بازدید | 19 پست

من الان ی نذر کردم برای شفای پدرم و سلامتی مادرم 

هرسال شب رحلت حضرت زینب عدس پلو بدم مصدارش در حد توانم ۱۰۰ نفر یا ۲۰۰ نفر یا ...

الان اگه پدرم شفا پیدا کرد باید از سال آینده بدم یا نه کلا باید بدم حتی اگه خدایی نکرده خوب نشد

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

نذر صیغه داره مثلا وقتی داشتی دعا میکردی گفتی من هر سال همین نذر و میدم ؟در ضمن وقتی دعات قبول نشد دور از جون بابات نذر به خودی خود ساقط میشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

نذر صیغه داره,که باید خونده بشه,والا درست نیست,بدون اذن شوهر درست نیست,مگر از مال خودتون باشه,اول باید نذرتون رو ادا کنید,بعد منتظر نتیجش باشید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید نذرتون خوب شدن پدرتون هست اگه خوب شدن که حتما باید ادا بشه ولی به نظر من ما که با خدا معامله نداریم اگه دوست دارین از همین الان میتونید ادا کنید

خوشحال میشم نظرتون و راجب آخرین تاپیکم بگید

نذر صیغه داره مثلا وقتی داشتی دعا میکردی گفتی من هر سال همین نذر و میدم ؟در ضمن وقتی دعات قبول نشد د ...

اره گفتم از سال آینده شب رحلت حضرت زینب در حد توانم عدس پلو نذر میدم

نذر صیغه داره,که باید خونده بشه,والا درست نیست,بدون اذن شوهر درست نیست,مگر از مال خودتون باشه,اول با ...

شوهرم راضیه بهش گفتم

اره گفتم از سال آینده شب رحلت حضرت زینب در حد توانم عدس پلو نذر میدم

از سال آینده تا همیشه یا فقط سال آینده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

صیغش,رو باید به عربی بخونید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اول باید خوب بشن بعد سال دیگه نذرت رو ادا کنی  ولی اگر الان هم به نیت شفای پدرتون یه غذایی بپز ...

الان امسال خونه خودم نیستم نمیخوام پدرم هم بفهمه 

من گفتم از سال آینده هرسال شوهرم هم راضی

اصلش اینه که باید,اول نذرتونو ادا کنید

از سال آینده تا زمانی که زنده ام

خب پس ایشالا بابات صدساله بشه ،تا هر وقت بودش باید بپزی