2777
2789
عنوان

غذا کوفتم شد😞😤

433 بازدید | 25 پست

سلام 

بچه ها نامزدم همه‌چیزش خیلی خوبه ها ولی الان چند روزه چه خونشون بودم چه اون خونه ما هست سر غذا یه جوری رفتار می‌کنه غذا کوفتم میشه یا با چشم گریون میخورم 

بعضی وقتا خودم یهو یکاری میکنما ولی اون بزرگش می‌کنه یا خودش یجوری ناراحتم می‌کنه 😕خیلی اعصابم خورده 😞

خونه شون غذا نخور

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه که خونوادش احترام دنیارو بهم میزارن 

چه فایده ک اون گند میزنه توش

نری بهتره

حداقل روحیه اتو حفظ میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خیلی نرو خونشون خب

خودش با زور میگه بیا منم میگم روم نمیشه میگه اشکال ندارع اینم بگم ما چند سال عاشق هم بودیم الان واقعا همو‌دوست داریم پیش هم خوشحالیم ولی خب سر غذا اذیت می‌کنه هی تعارف وقتی هم میگم نه قهر می‌کنه 

خودش با زور میگه بیا منم میگم روم نمیشه میگه اشکال ندارع اینم بگم ما چند سال عاشق هم بودیم الان واقع ...

اشکال نداره درست میشه کم کم

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
نمی‌دونم بخدا دلم طاقت نمیاره😞

هرطور خودت مایلی

مثلا چه کارایی می‌کنه گلم ؟

سر سفره هی میگه بخور بخور سیر میشم میگه نه خونه خودتون بیشتر میخوری اینجا رو میگیری هی غذا می‌ریزه دیگه منم عصبی میشم یهو میگم نمی‌خوام میگه تو رو گرفتی احترام من نگه نداشتی 

یا مثلاً بهش گفتم اینطرفم نشین بیا اونورم که اینجا فلانی میخواد بشینه بشقابش گذاشته بلند شد رفت یه متر اونور تر من که نشسته کنارم 

الان اومدم غذا درست کردم میگم بیا بخور خوابیده خونمون دوسه بار صداش زدم میگه چرا چت کردی درصورتی که خودش گفت آماده کن تا چرت بزنم من 

ظهر عمم خونمون بوده گفت من روم نمیشه عمم هم دور میرفت خونشون مامانم غذا آماده کرد سفره انداختم تو اتاقم میگه تو منو آدم حساب نکردی با زور و التماس نگهش داشتم که نره خونه