2777
2789
عنوان

شوخ طبعی

121 بازدید | 8 پست

من دختر شوخ طبعیم و دوست دارم همرو بخندونم . ادا های مثلا الکی و خنده دار در میارم یا حرفهای خنده دار میزنم تا یکمی هم که شده دوستم یا خانوادم یا ... بخندونم . ولی متاسفانه هیچکس هم جدی نمیگیره ‌‌‌‌‌‌‌‌میخام این اخلاقمو ترک کنم و دختر جدی و ساکتی باشم  🙂

الهی گاهی نگاهی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من متاهلم و شوخ طبعیم زیاده متاسفانه تو زندگی زناشویی مشکل پیش میاد برات سعی کن نرمال باش ...

بله دقیقا . فک میکنن ادا هاتون مثل اداهای بچگونه ای زیاد جدی نمیگیرن

الهی گاهی نگاهی...

بله دقیقا . فک میکنن ادا هاتون مثل اداهای بچگونه ای زیاد جدی نمیگیرن

دقیقا بخصوص شوهر آدم جدی نمیگیره نظر و حرفامونو و ناراحتی رو 

من وقتی ناراحت میشم بعد چند دقیقه یه شوخی که میکنم شوهرم فکر می‌کنه حل شده مشکلم

از لحاظ جدی گرفتن ، طبیعیه همیشه افرادی رو ک شوخ طبع هستن رو کسی جدی نمیگیره ولی خیلی خوبه ک آدم شوخ‌طبع باشه ولی همیشه نه مثلاً وقتی آدم حالش خوش باشه واقعا شوخ طبعی خوبه ، جونم برات بگه ک مثلاً من امشب رفتم دلستر بخرم بعدش از مغازه دار قیمت یه قلم جنس رو پرسیدم و بعدش اون آروم می‌گفت و هی من گفتم و اون بار سوم گفت و من شنیدم و گفت این سه بار و منم ب شوخی بهش گفتم بده حال نداری جواب بدی دارم ازت سوال میپرسم ب شوخی🤣 درصورتیکه طرف رو هم نمی‌شناختم اما این طوری شاید چند سالی یه بار برام اتفاق بیوفته ک با کسی اینطور شوخی کنم، پس گلم زیاد ب خودت سخت نگیر ک هیچ توی دنیا نیست والا

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔