2777
2789
عنوان

برام سواله؟

79 بازدید | 13 پست

بچه ها من 28 سالمه یه دختر قد بلند ،خونواده دار ،خوش صحبت و با اظلاعات عمومی بالا هستم قیافمم خوبه،همه چیم اوکیه از لحاظ خونه داری و نظم وترتیب و پذیرایی و... بیستم ولی تااین سن هیچ خواستگاری نداشتم خیلی دوس دارم خواستگار داشته باشم هم خودم خوشحال میشم هم پیش بابام اینا سربلندم ولی یه دونم ندارم برام سواله واقعا چرا من با این ویژگی ها هیچ خواستگاری ندارم ولی  دخترای دیگه تو فامیلمون که نصف این ویژگی هارم ندارن کلی خواستگار دارن😣

اینم بگم کلی کارای خوب میکنم با مامان بابام خوبم کمک حالشونم همیشه به حیونات همیشه میرسم ذکر میگم نماز میخونم و.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این مسایل ک گفتید مربوط به توی خونتون هس و آفرین و ماشاالله داری

اما برای اینکه خواستگار بیاد باید بیرون و تو جامعه باشی مثل مهمونی و دورهمی فامیل و محیط کار و......

هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!
عزیزم این مسایل ک گفتید مربوط به توی خونتون هس و آفرین و ماشاالله داری اما برای اینکه خواستگار بیاد ...

راستش تا حد امکان تو اجتماع بودم بازار تو فامیل و... ولی خب از فامیل شانس نداریم بخصوص سمت بابام فامیلای مامانم خنثی هستن یعنی کاری به کارمون ندارن ولی فامیلای بابام از دم حسودن و فقط دوس دارن بچه های خودشون خوشبخت شن و بد میگن 

هستم بیرون میرم بازار میرم شهرمونم کوچیکه همه همو میشناسن 

ببخشید خانوادخ تون مشکلی نداره ؟ مثلا پرخاشگر یا معتاد یا چیز دیگه؟ 

یعنی تا حالا یکی هم نداشتی؟

پسری که ابراز علاقه کنه چی؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
عزیزم این مسایل ک گفتید مربوط به توی خونتون هس و آفرین و ماشاالله داری اما برای اینکه خواستگار بیاد ...

واقعا از اون تیپا نیستم که بگم فقط خواستگار داشتن و شوهر کردن آدمو خوشبخت میکنع چون ازاوناییم که خودم میتوتم تنهایی حال خودمو خوب کنم و احساس خوشبختی کنم فقط برام سخته با 28 سال سن هیچ خواستگاری ندارم جلو بابام اینا بیشتر 

ببخشید خانوادخ تون مشکلی نداره ؟ مثلا پرخاشگر یا معتاد یا چیز دیگه؟  یعنی تا حالا یکی هم نداشت ...

نه اتفاقا جز خونواده های سرشناس و باکلاس بافرهنگ شهرمونیم بابام ازاوناس که دختراشو یه جوری بزرگ کرده که حسرت هیچی رو نداشته باشن نه اصلا نه معتاد نه پرخاشگر نه هیچی نیستیم ابراز علقه کردن ولی بعد چند وقت رفتن سمتکس دیگه وازدواج کردن

نه اتفاقا جز خونواده های سرشناس و باکلاس بافرهنگ شهرمونیم بابام ازاوناس که دختراشو یه جوری بزرگ کرده ...

خیلی عجیبه. شاید کسانی بودن ولی پدر یا مادرت ردش کردن و بهت چیزی نگفتن

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)