2777
2789
عنوان

ادمین پیج

50 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

ی راهنمایی میخواستم من جویای کار دورکاری هستم بعد با یکی از همین نی نی سایت معرفی شدم ب ی دوست دیگه 

ایشون نیاز ب ادمین داشتن برای پیج کاریشون ولی 

چون فالوور پیجش ۲۵ کا هست امین و مورد اعتماد بودن براش مهمه بعد میگه ک من بخوام پسورد و یوزر رو بدم باید در قبالش چک یا سفته انجام شه برای اطمینان بیشتر 

حالا من اولین بارمه حرف چک و سفته ک شده یکم از قبول مسئولیتش میترسم حوصله دردسر حرف ثابت کردن رو ندارم حالا موندم نمیدونم انجام بدم یا نه شما باشید چی میکنین راهنمایی درست لطفاً عزیزان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری که ازتون سفته بخواد یجاش میلنگه

پیجش راجب تجارت بازرگانی این چیزاست 

آفرین دیگه منم همینو میگم حرف چک و سفته ک بشه آدم تو قبول کردن نکردنش تردید داره 

دانشجو هم هستم ی کار درست حسابی ام برای آدم پیدا نمیشه 

موندم اصلا ...

ب نظرتون بد می‌تونه باشه نه؟

پیجش راجب تجارت بازرگانی این چیزاست   آفرین دیگه منم همینو میگم حرف چک و سفته ک بشه آدم ت ...

اینجوری اصلا منطقی نیست،شما هم واسش کار کنی هم استرس داشته باشی،تا قرار داد نداشت نرو سر کاری بنظر من، منم دانشجوعم مثل شما خیلی دنبال دورکاری گشتم اما خب کار درست و حسابی نیست اکثرا حضوری ادمین میخوان