2789
عنوان

مادرشوهرم

389 بازدید | 45 پست

بچه هاواقعاببخشیدعنوان اینجوری زدم که بیاین هفت ماه پیش خارش شدیدداشتم اماموقع نزدیکی دردنداشتم رفتم دکترپاپ اسمیرگرفت گفت زخم داری فریرکرددارودادگفت مشکوک به زگیل هستی ازمایش دادم زگیل نداشتم الان یه ماه نزدیکی میکنم دردشدیدی دارم میسوزه رحمم دهانه رهمم انگارپاره میکنن خارش بیرونیم دارم کسی تجربه از داره لطفاکمکم کنید

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هادرست ازمایشم منفی بودامایه چیزهای شبیه زگیل دردهانه رحمم هست من سرزایمان اولم بخیه هام پاره شدجای بخیه هاحالت رگیل من میگفتم گوشت اضافس اماالان شک کردم امکان داره زگیل باشه

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور
عفونت دارم همیشه داشتم امااینجوری نبودم که دردداشته باشم

شوهرت خیانت می‌کنه بهت مگه؟

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
سیرهم استفاده کردم فایده نداشت

وای سیر آتیشت میزنه برو داروخانه داروبگیر آخه سیر چیه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
نه چرا

پس مطمئن باش زگیل اینا نیست .بنظرم بگرد بهترین دکتر زنان شهرتون برو

تجربه یادم داد زخم رحم وعفونت فقط با دوسه دوره عسل وحنا وروغن زیتون استفاده کنی بهتر از این نیست من استفاده کردم خیلی خوب بود حرف نداره اما شوهرت هم باید رعایت کنه بهداشت هم قرص عفونت واسه خودت وشوهرت دکتر بری بده خوب بشه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت