2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

721 بازدید | 22 پست

تورو خدا بیاین.خیلی ناراحتم.منی ک خیلی به نظافت شخصیم اهمیت میدم از پام یه چیزایی دراومده بود ک الان خشک شد بعدش از دستم هم دراومد خیلی درد داشت و رفتم دکتر دکتر آزمایش نوشت اونم رفتم بعدش نتیجش قارچ دراومد یه دارو و کرم و صابون داد گفت بعد درمان هم باید بیایی چکاپ چون ممکنه برگشت کنه.خیلی ناراحتم اگ‌کسی تجربه داره میشه بگه؟گفت از جوراب پوشیدنه زیاد و از کفشت هست😪بابام هم همش داره میگه حتما نظافتت رو رعایت نکردی ….درحالی ک من خیلی به نظافت اهمیت میدم😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه یه سوال دارم.به بقیه سرایت میکنه قارچ پوستی؟

بله سرایت داره 

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...

بله من هم قارچ زدم بله سرایت هم می کنه مواضب باش لیوان و ضروف هات و کنار بزار اگه می تونی نیستاتین استفاده کن از دارو خانه بگیر لکه های قهوه ای رو بدنم افتاد دهنم زیاد برفک می زد

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان

انچنان ربطی به نظافت نداره اما تعریق زیادو طولانی مدت لباسهای کثیف و آلوده یا پوشیدن کفش و جوراب طولانی اکثرا قارچها توی رطوبت شکل میگیرن امکانش هم هست از کسی گرفته باشی  لباس کفش شلوار کسیو استفاده نکردی؟ 

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
انچنان ربطی به نظافت نداره اما تعریق زیادو طولانی مدت لباسهای کثیف و آلوده یا پوشیدن کفش و جوراب طول ...

نه ولی فک کنم از کفش نامناسبه.من خیلی از نیم بوت و چکمه استفاده میکنم ….

بله من هم قارچ زدم بله سرایت هم می کنه مواضب باش لیوان و ضروف هات و کنار بزار اگه می تونی نیستاتین ا ...

سرایتش از طریق لمس ناحیه هست یا کلا بزاق دهان اینا هم شامل میشه ک میگین ظرف هامو جدا کنم؟😞💔

خیلی نگرانم 😞

نگران نباش اگر رعایت کنی و دارو هارو استفاده کنی خوب می شی ولی قارچ زیاد تو گرما زده می شه چه طور تو زمستون برای شما زده

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
اصلا نگران نباش اگه دارو میخوری دیگه منتقل نمیشه و خوب میشه  فقط لباس هات رو ضدعفونی کن جوارب ...

چجوری ضدعفونی کنم؟داخل آب جوش بخوابونم؟

امیدوارم زودتر خوب بشه😞😞😞😞💔