تورو خدا بیاین.خیلی ناراحتم.منی ک خیلی به نظافت شخصیم اهمیت میدم از پام یه چیزایی دراومده بود ک الان خشک شد بعدش از دستم هم دراومد خیلی درد داشت و رفتم دکتر دکتر آزمایش نوشت اونم رفتم بعدش نتیجش قارچ دراومد یه دارو و کرم و صابون داد گفت بعد درمان هم باید بیایی چکاپ چون ممکنه برگشت کنه.خیلی ناراحتم اگکسی تجربه داره میشه بگه؟گفت از جوراب پوشیدنه زیاد و از کفشت هست😪بابام هم همش داره میگه حتما نظافتت رو رعایت نکردی ….درحالی ک من خیلی به نظافت اهمیت میدم😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله من هم قارچ زدم بله سرایت هم می کنه مواضب باش لیوان و ضروف هات و کنار بزار اگه می تونی نیستاتین استفاده کن از دارو خانه بگیر لکه های قهوه ای رو بدنم افتاد دهنم زیاد برفک می زد
❤لاتنس ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
انچنان ربطی به نظافت نداره اما تعریق زیادو طولانی مدت لباسهای کثیف و آلوده یا پوشیدن کفش و جوراب طولانی اکثرا قارچها توی رطوبت شکل میگیرن امکانش هم هست از کسی گرفته باشی لباس کفش شلوار کسیو استفاده نکردی؟
تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:) _مین یونگی...