2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مصرف کردی ؟آخه من کلا پودر روم تاثیر بیشتری داره وگرنه قرص خیلی راحتتره مصرفش

منم روم تاثیر نداره ولی دختر عمم خورد خیلی خوب بود یک ساله میگذره ولی هنوز همون‌جوری مونده

منم روم تاثیر نداره ولی دختر عمم خورد خیلی خوب بود یک ساله میگذره ولی هنوز همون‌جوری مونده

خیلی بده واقعا،من تپلی خیییلی بهم میاد الان واقعا کلافه م هیچی ازم نمونده

خیلی بده واقعا،من تپلی خیییلی بهم میاد الان واقعا کلافه م هیچی ازم نمونده

عزیزم ازت خواهش میکنم با قرص و پودر سلامتیت رو به خطر ننداز بدن تو تنها چیزیه که تا اخر عمر باهاته پس باید ازش مراقبت کنی و در موردش انتخاب های سالم داشته باشی ،ادم لاغر باشه و توی بلند مدت وزن اضافه کنه خیلی بهتر از اینه که خدای نکرده با کلی عوارض چاق یا لاغر بشه ،کالری مصرفیت رو زیاد کن کم کم وزنت میره بالا ،الهی که تنت سلامت باشه همیشه 

عزیزم ازت خواهش میکنم با قرص و پودر سلامتیت رو به خطر ننداز بدن تو تنها چیزیه که تا اخر عمر باهاته پ ...

مرسی خانومی چشم حواسم هست فقط مشکلم اینه کم اشتهام وگرنه هرچی موادغذایی سالمه مصرف میکنم

عزیزم من  هر راهی رو بگی امتحان  کردم بعضیا جواب ندادن ولی بعضیا جواب دادن اما باز گشت داشتن ولی از یه عطاری مکمل چاقی گرفتم بی نظیر بود ۱۵ کیلو چاق شدم و طبق دستور تدریجی کمش گردم از ۱۵ کیلو فقط ۴ کیلو بازگشت داشت خدا  رو هزار مرتبه شکر به نتیجه ایدال رسیدم شمارش رو میدیم فقط حواسط باشه قرصه رو بگیر معجون هم داشت ولی معجون ضعیف بود

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    صد در صد چاق میشی و عالیه بدون عوارض فقط اگر مشکل کبد و کلیه داشتی هیییچ وقت هیچ گونه قرص یا گیاهی رو بدون مشورت پزشک مصرف نکن

التماس دعا