2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 39 پست

سلام عزیزم  سال ۹۲ دلار بود ۳۰۰۰ الان ۴۵ ،به نظر من چون دوستشی و ایشونم توی این گرونی و تورم انتظار کادوی چندان گرونی نه از شما نه از هیچکس دیگه نباید داشته باشند .نظر من برای کادوی عروسی همیشه این بوده که هرکس بنا به وسعش به هرحال ی یادگاری میده نداد هم نداد .درمورد دوستتون خصوصیاتشو نمیدونم دوتا پیشنهاد دارم برات : اگر عقد دارند و کادوهارو اعلام میکنه یکی ی تیکه طلا یک و نیم گرمی شیک شرکتی حدود ۴در میاد یا ی ۱۰۰ دلاری نو خوشگل بزار تو پاکت بده ،دومی اینکه بزار بعد عروسیش دوسه نفری دوستان جمع بشین ی دکوری خوشگل و موندگار براش بگیرین .

سلام عزیزم  سال ۹۲ دلار بود ۳۰۰۰ الان ۴۵ ،به نظر من چون دوستشی و ایشونم توی این گرونی و تورم ان ...

همه مث شما گنده 😆نیستن چارتومن کادو بدن 

ب اینم فک کن ی درصد 

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره زیاد پرسیدم نداشتن  منظورم اینه صرفه نداره مثلا صد تومن این خانم میگ دارم بسته بندی کنن وا ...

قیمتاش مشخص شده هست و بسته بندی آمادست. شما فقط حدود هزینه میگید. مثلا نمیگید که اندازه ۱۰۰ تومن واسه من بکش

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
قیمتاش مشخص شده هست و بسته بندی آمادست. شما فقط حدود هزینه میگید. مثلا نمیگید که اندازه ۱۰۰ تومن واس ...

خودم میدونم چجوری دوست عزیز بسته بندی دیگ شاخ و دم نداره ک نیاز به توضیح باشه

منظورم اینه ک سود کمی داره نمیارزه به خاطرش پرس بشه و بسته بندی 

الان میخواید بگید سودشون ک یجوریع 

من منظورم پرس کردنش

درحال ساخت ....:)

همه مث شما گنده 😆نیستن چارتومن کادو بدن  ب اینم فک کن ی درصد

قربونت من همیشه دوست دارم بیشترین چیزی که دارم رو هدیه بدم ضمنا امروز تازه عضو سایت شدم و اصلا نظرارو نخوندم بله خیلی تورم و گرونیه میتونن ی طلای یک گرمی یا ی کارت هدیه ی خوشگل اندازه ی وسعشون بدند .اسی جان همینکه بری سر عقدش و تالارو براش با وجودت قشنگتر کنی ی دنیاست براش .

خیلی کم و کوچولوهه ولی خودم خیلی دوس دارم جاهایی ک روم نمیش پول بدم این مقدار  سکه بدم  ...

اگر پیدا نشدم میشه همون کارت هدیه بدیم عابر بانکا بعضیاشون میدن 

نمیدونم به نظر من که سیصد تومن با سیصد تومن هیچ فرقی ندارن ارزشش یجوریع

سلام عزیزم  سال ۹۲ دلار بود ۳۰۰۰ الان ۴۵ ،به نظر من چون دوستشی و ایشونم توی این گرونی و تورم ان ...

طلا زیاد 

من مولتی میلیاردر دیدم بنز اس سوار میشه  تو این وضع بیشتر از یه تومن نمیبره 

ولی مثلا بیست دلار خوبه ولی واقعا بیست دلاری نمیشه گذاشت تو پاکت انگار خیلی کمه 

طلا زیاد  من مولتی میلیاردر دیدم بنز اس سوار میشه  تو این وضع بیشتر از یه تومن نمیبره&nbs ...

عزیزم اون مولتی میلیاردره همین خساستهارو به خرج داده که مولتی شده ،هدیه مبلغش برای دوتا دوست صمیمی اصلا معنی نداره باهات موافقم گفتم ی ۵۰ دلاری بگیره بزاره باز گفتم شاید مقدور نباشه براش من زیاد عروسیای همدانشکده ای ها و همکارام رفتم معمولا بعدا ی قرار میزاشتیم ی کادوی خوشگل یا ی تیکه طلا که براش بمونه دوسه نفری میخریدیم .ولی باز شرایط رو باید درنظرگرفت این روزها .

عزیزم اون مولتی میلیاردره همین خساستهارو به خرج داده که مولتی شده ،هدیه مبلغش برای دوتا دوست صمیمی ا ...

اتفاقا عاقلانه ترین کارو میکنن از خساست نیست

نه خب منظورم اینه چیز کمی نیست طلا اینا زیاد طلا واقعا برای درجه یک می‌بریم ما 

ولی موافقم همون ک میگی چند نفری جمع بشن مام همین کارو میکنیم جمع میشیم هدیه شیکی می‌خریم یا طلا بهتر به یادگارم میمونه تازه چیزی جز طلا هدیه باشه همیشگی هم هست