2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم لکه بینی نداشتم انقباض داشتم....اصرار دکترم کردم برام نوشت...تو هفته 30 اما هنوز نزدم الان هفته 35هستم.... اما اگه دکترت نوشته برو بزن.... منم خودم اصرار کردم نوشت برام تو هفته 30که بودم
خدایا بابت شوهر خوبم و مادرشوهر فرشته ام ...هزاررران بار شکرت...
ولی انقباضم با قرص خوب شد.... دیگه هم اگه خدا بخواد نمیزنم.... هفته پیشم که دکترم بودم گفت دیگه نمیخواد بزنیشون... عزیزم هر چه طوره با دکترت مشورت کن
دوستام یا کسی که میشناختم زدن...مشکلی نبوده...تازه خیلیاشون هفته 40زایمان کردن... ولی میگفتن اینجوری خیالمون راحتر شده وقتی زدیم... من که خودم هر چی دکترم بگه برام مهمه...
انقباض برای من طوری بود شکمم سفت میشد و درد میکرد ...مث درد پریود به مدت چن دقیقه کوتاه بعد دوباره آروم میشد بعد تکرار میشد این حالات...و واقعا دست به شکمم میزد مث پوست هندونه سفت سفت بود...رفتم چکاب گفتن انقباض داری .....چون تو یکساعت چن بار تکرار میشد..... برای من که اینجور بود
2823
2791
2779
2792