2777
2789
عنوان

حکم خودکشی چیه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4204 بازدید | 110 پست

دورت بگردم بذار خیلی ساده توضیح بدم برات 

خودکشی بدترین گناه و بزرگ ترین و غیرقابل بیخشش ترین گناهاست 

چون تنها گناهیه که بعدش نمیتونی توبه کنی 

و هیچ ربطی هم به دین اسلام و قران نداره تو همه ادیان گناه نابخشودنیه 

حتی کره ایا هم شنیدن به کسی ک خودکشی میکنه میگن دگ این جهمنی میشه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خودمم از گناهش میترسم از اینک نمیرم و خانوادم زجر بکشن میترسم😭

اینو بدون اخرین لحظه ای که خودتو دار ی میکشی پشیمون میشی که برگردی ولی نمیتونی 

تا زمانی که روز  اصلی مرگت فرابرسه در عالم برزخ زجر عذاب و زجر میکشی

احظه جان دادنت بسیار بسیار سخت و وحشتناکه

این حرفا چیه همه مشکل دارن برو پیش روانشناس دارو مصرف کن ازین فکرای احمقانه بیرون بیای .اگه خودتو بکشی تازه اول بدبختی خودتو و خانوادته دستت هم از دنیا کوتاهه و فقط عذابت میدن

دارو مصرف کن علایم خودکشیت از بین میره نگران نباش.

اخی چرا این کار کرد

اصلا دلیلشونمیدونیم یکی یه دونه بود یه زندگیه مرفه ای داشت درسش عالی بود ینی هیچ مشکلی نداشت نمیدونیم چرااین کارو کرد.یه خاهرتوراهی داره خداب مامانش صبربده

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
ب ولاه همینجوره یعنی کاری از دستشون برنمیاد‌ک بکنن جز خانواده درجه یکت  هیچکی تا ابد غصه دارت ...

مجبورن اونجوری کنن تو ازجیگر اونا خبرنداری ک چجوری کباب شدن ولی مجبورن ب زندگیشون ادامه بدن

میخوام اینو بدونی که؛ اشکالی نداره اگه هنوز به جایی که میخوای باشی نرسیدی. هر چیز خوبی تو زندگی هزینه داره و زمان میبره تا بدست بیاد. پس خودتو با دیگران مقایسه نکن چون شرایط و زمان آدم ها با هم فرق داره. صبور باش و به تلاش و امید ادامه بده، نوبت تو هم میشه :))💙🦋
اصلا دلیلشونمیدونیم یکی یه دونه بود یه زندگیه مرفه ای داشت درسش عالی بود ینی هیچ مشکلی نداشت نمیدونی ...

خدا صبرتون بده داغ جوان سخته من داغ خوهر زادمو دیدم  ۱۵ سالش بود برق گرفته ۷ ساله هنوز تازه است هر وقت قورمه سبزی میزارم به یاد ش می افتم هر وقت میزاشتم میومد خونم از در وارد میشد میگقت خاله بوی قورمه سبزی میاد   سخته ادم داغون میشه تنهاش نزارید مادره 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
اصلا دلیلشونمیدونیم یکی یه دونه بود یه زندگیه مرفه ای داشت درسش عالی بود ینی هیچ مشکلی نداشت نمیدونی ...

برادر شوهر ۱۵ سالم مهر ماه خودکشی کرد خدارو شکر ناموفق بود به خاطر حرف احمقانه خالش  حتما چیزی بوده ما هم مشکل مالی نداریم زندگی مون عالیه ولی بعضی وقتا مشکل مالی  نیست  متاسفانه افسردگی  نوجوانان مثل بمب بی صدا ست مشخص نیست کی عمل میکنه

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
دورت بگردم بذار خیلی ساده توضیح بدم برات  خودکشی بدترین گناه و بزرگ ترین و غیرقابل بیخشش ترین ...

آره متاسفانه  

بعضی خودکشا خداییش ازسرناچاربه

ولی بعضیا واسه بدبخت کردن خانواده وچزوندن ابنکارومیکنن

بنظرم خدا ازسراونا‌نبایدبگذره ولی همم یجورنبودن

[QUOTE=273010137]خداصبرت بده گلم[/QUممنونم

حالا هی حرف خودتوبزن خواهر برادر مادر پدر اینان ک میسوزن بقیه تفاوت چندانی ب حالشون نداره

منم منظورم همونان دیگ وگرنه مردم ک غصه ی یکی دیگ رونمیخورن

خدا صبرتون بده داغ جوان سخته من داغ خوهر زادمو دیدم  ۱۵ سالش بود برق گرفته ۷ ساله هنوز تازه است ...

وای خیلی سخته😭ممنون ازهمدردیت عزیزم خدارحتمش کنه جاش بهشت

برادر شوهر ۱۵ سالم مهر ماه خودکشی کرد خدارو شکر ناموفق بود به خاطر حرف احمقانه خالش  حتما چیزی ...

پسربرادرشوهرم همیشه ازاون دنیا میگف همیشه میگف اون دنیاازاین دنیاخیلی بهتره خیلی اهل نماز وخدا بود وروزتولدش خودکشی کرد.ولی بازماهم احتمال افسردگی میدیم چون مامانشم یه مدت افسردگی داشت واون حتما یه دلیل بزرگ داشته ک این کاروکرده