2777
2789

اشتباه محض

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟ میشه راهنمایی کنی ؟ عواقبش چیه ؟ 

ببین گلم. 

شما بعد از وکالت بلا عزل هیچ حق و حقوقی نخواهید داشت. حتی شکایت هم نمی‌تونید بکنید.

وکالت کاری در مورد انحصار و کرامت بدید

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
ببین گلم.  شما بعد از وکالت بلا عزل هیچ حق و حقوقی نخواهید داشت. حتی شکایت هم نمی‌تونید بکنید. ...

ممنون که اینا رو بهم گفتید. تشکر  🌸 پس اصلا به سود من نیست. ممنون ازتون 🌺

تحت هیچ شرایطی به هیچ بنی بشری وکالت بلاعزل نده ، زندگی دوستمو همین وکالت بلاعزل نابود کرد و از عرش ...

وای چقدر بده پس ! برای دوستت متاسفم...

ببین این شخصی ‌که قراره بهش وکالت بدیم برادر منه. قراره از طرف ما وکیل بشه که ارث مادری رو بگیره . میگه فقط وکالت بلاعزل بده ! 

وای چقدر بده پس ! برای دوستت متاسفم... ببین این شخصی ‌که قراره بهش وکالت بدیم برادر منه. قراره از ط ...

اصلا قبول نکن ، بخدا این که میگم فوق میلیاردر بودن و بالاشهر نشین ، الان تو‌پایین شهر مستاجرن

اصلا قبول نکن ، بخدا این که میگم فوق میلیاردر بودن و بالاشهر نشین ، الان تو‌پایین شهر مستاجرن

پس اینکه دیگه وکالت نیست، کلاهبرداریه! واقعا فاجعست! 

برای دوستت واقعا ناراحت شدم...  ممنون از اینکه راهنمایی کردی عزیزم🌺 ممنون از لطفت