2777
2789
عنوان

دعوت کنم ؟

244 بازدید | 19 پست

سلام نظر میخوام ازتون 

سه شنبه تولد همسرمه منم میخوام سوپرایزش کنم 

میخوام خانواده همسرم و خانواده خودمو دعوت کنم بدون اینکه خبر داشته باشه یعنی شب ک اومد سوپریز بشه 

ولی نمیخوام انچنانی هزینه کنم با این گرونی 

ی شام با لوازمی ک توو خونه دارم و ی کیک و کمی میوه (شاید)

ولی میانه خانواده هامون انچنان هم خوب نیس 

نمیدونم توو دو دلی موندم 

ولی الان با خواهرم حرف میزدم البته خواهرم از من کوچیکتره 

گف گناه تو چیه ک میخوای همسرتو سوپرایز کنی یکم بهم قوت قلب داد ک دعوت کنم 

گفتم از شمام نظر خواهی کنم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میانشون خوب نی ینی چی ؟ دعوا دارن؟

اگ فقط باهم حال نمیکنن مهم نی دعوت کن

تازگیم مد شده شام تولد و سالگرد فینگرفود و الویه و سالاد ماکارونی اینا میدن برنجو قورمه و اینا نمیپزن

کیک بگیر و با بادکنک تزیین کن و یکم گل بخر و پفیلا و اینا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
میانشون خوب نی ینی چی ؟ دعوا دارن؟ اگ فقط باهم حال نمیکنن مهم نی دعوت کن تازگیم مد شده شام تولد و ...

دعوا ک نمیشه گف 

ولی ب قول خودت باهم حال نمیکنن 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
ممکنه شب تولد بحث و دلخوری پیش بیاد؟ اگه اره دعوت نکن  اگه نه هر کی میاد سر سنگین شامشو میخ ...

سر سنگین میشن اره 

ای بابا بیچاره خانوما که دوده همه چی تو چشم ما میره 

دقیقا

دعوا ک نمیشه گف  ولی ب قول خودت باهم حال نمیکنن

طبیعیه والا من هرکیو میشناسم خانواده هاشون باهم حال نمیکنن

البته مامانم اینا ن طفلی ولی خانواده شوهرم هر وقت خواستیم مامانم اینارو باهاشون دعوت کنم یجوری گفتن ن و راحت باشیم و اینا بی هیچ دلیلی۔خانواده منم جز محبت کاری نکردن منم اشتباه کردم واسه راحتی اون مسخره ها دو شب پشت هم دعوتشون کردم یشب مامانم اینا یشب اونا ک پدر خودم دراومد ۔۔

دیگ این کارو نمیکنم 

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید