2777
2789
عنوان

غروب شلمچه..☀️💛

331 بازدید | 17 پست

راستش ما زمینی‌ها غریب بودیم اونجا.. بین اونهمه شهدای اسمانی احساس عجیبی داشتم.. نمیدونستم چکار کنم.. از قبل خیلی برنامه ریخته بودم که چه کارایی انجام بدم.. اما وقتی رسیدم انگار دستپاچه شده بودم.. به یاد شلمچه و شهدای ایران..

لطفا لطفا لطفا کامنتی نذارید که بحثی پیش بیاد❤️

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

التماس دعا

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بتونیم ایران را انجور که میخواستن حفظ کنیم و بهترش کنیم 

تنها کسانی هستن که واقعنی حق گردن ما دارن

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃

شهدا زنده اند و نزد پروردگار روزی میخورند.. 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یادمه چه حالی شدم برای خودمم حالم غریب بود. 

شهدا تنها کسایین که سر برحق بودن و مردونگی و جوونمردیشون هیچ قشری هیچ بحثی نداره

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز تو مرکز جهان خودت باش💜

شهدا عزیزن برای کشورمون رفتن جنگیدن  ...نمیدونستن قراره چی بیاد سرمون که 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

اللهم عجل لولیک الفرج 

حرفی نیست... 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدااااای من اسی چجوری رفتی مگه الان می‌نويسن؟ 

اسی فدات بشه🥺 اره دوباره نام نویسی دارن (اعزام فکر میکنم از اسفند ماه باشه) حتما سایت مربوطه رو چک کن یا از پایگاه‌های شهرت بپرس.. چون نگرانم اطلاعاتم اشتباه باشه

من برای خادمی رفته بودم، دوره‌ی دانش اموزی بوده و اعزام استان ما بهمن ماه بود.. ان شاالله که قسمتت میشه و واسمون دعا کنی😍💛

اخییی من چند روز پیش ها اونجا بودم  به معنای واقعی دلم دوباره تنگ شد  خیلی حس خوبی داره& ...

دقیقا درکت میکنم.. منم حسم همینه واقعا