2777
2789
عنوان

میزنمش چون بچمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا بمن بگین چی کار کنم با پسرم خیلی مشکل دارم 15 سالشه بحرفم نیست شخصیته جدی و محافظه کاری داره اهله رفیق بازی نیست ولی اصلا حرمتی بینمون نمونده پدرشم عینه یه بچه کوچیکه هر چی میگم با بچه بحث نکن شوخی نکن فایده نداره همش در حاله کل کل هستن واقعا دیونه شدم کاش همین یدونه رو هم بدنیا نمیاوردم از این شهر فرار میکردم بااجازه استارتر یه سر به تاپیک اخره منم بزنین برا حله مشکلاتم یه صلوات بفرستین ممنون 

تو رو خدا بمن بگین چی کار کنم با پسرم خیلی مشکل دارم 15 سالشه بحرفم نیست شخصیته جدی و محافظه کاری دا ...

انشا... که مشکلتون حل بشه.براتون صلوات فرستادم

ینی چیییییی ینی خانوادش هر طور بخوان میتونن رفتار کنن؟؟  باورم نمیشه

☆ شما بچه داری؟؟؟؟اینو پرسیدم چون اگه مادر بودی حرف منو متوجه میشدی

نه یعنی ایشون برای پدر مادرش مثل دست پا چشم میمونه هر کاری میکنن از روی دوست داشتنه و اونو جزیی از خودشون میدونن و قصد اذیت کردنشو نداره با اینکه شاید بلد نباشن بهترین روش رفتار چیه

فک کن اعصابت خورده با مشک میکوبی ب دیوار یکی بهت میگه نکن میگی ب تو چه دست خودمه درسته اون کار اشتباهه صد درصد ولی قصد تو ازار دستت نیس فقط یه اشتباه کردی و ناراحتیت سر دستت خالی شده نمیگم درسته این کار ولی با این ک فک کنی طرف فک میکنه تو برده شی هر کاری میگه باید انجام بدی و هر کاری دلش خواست میتونه باهات انجام بده فرق داره حرف من اینه

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
میشه حالا شما الان بگید تا حدودی؟

☆ تو کامنتم ب اون دوستمون گفتم 

امیدوارم منظورمو متوجه بشی

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
درسته متوجه منظورتون هستم

😘💎🧚🏻‍♂️