2777
2789
عنوان

بیایین+شات

280 بازدید | 21 پست

رفیق من با یه پسری تو رابطه بود طرف خیانت کرد

و همون دختره اومد پیوی رفیق من و در عین ناباوری گف تموم لحظه هایی ک با امیر بودی منم بودم ولی تو احمق بودیو نفهمیدی...حتی ویسم داده بود دختره به رفیقم😐😂

من به رفیقم گفتم تقششه که تورو حرصت بده آخه مگه میشه یه دختر اینقدر بی ارزش باشه😐

نظر شما؟!بنظرتون اینا همش نقشه بود رلِ منو بسوزونه یا واقعیع؟!

رفیق من با طرف کات کرد و چند ماهی از کاتشون گذشته بود که پسره اومد پیوی من و سراغ زهرارو گرف

ما هم به دختره گفتیم واکنششو ببینین!😐😂

اگه آرزوی بزرگی تو دلته، خدا حتما لیاقتِ رسیدن بهشو بهت داده که الان رویاته...🕊✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودش چند چنده؟؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چرا انقد شخصیتارو پیچوندی لعنتی .😂😂😂😂😂😂

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋