2777
2789
عنوان

کنکوریایی ک میخوان تازه شروع کنن

54 بازدید | 6 پست

https://t.me/kounkoriiibash

خب خب کارایی ک قراره اینجا انجام بدیم
1.برنامه هروز شب قبل فرستاده میشه
2.تایم بیدار شدن
3.در روز چند ساعت درس خوندی
4.انگیزشی
5.نکات اموزشی
6.گزارش روزانه ساعت مطالعه شده
7.و در پایان در روزی ک گذشت از یک تا ده به خودت چند میدی
8.گاهیم درد و دل و دلنوشته داریم
میخوایم 150روز با هم باشیم تا سخت نگذره ❤️

«کانال هست و قرار نیست حرف بزنیم که وقتتون گرفته شه فقط خودمون رو در پایان روز ارزیابی میکنیم»

برنامه هم از مشاوری ک خودم دارم میزارم 

لینک رو کپی کنید تو یه پیام رسان بفرستید تا ابی شه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
سروش؟ ت تل ندارین؟🥺💔

این کانال تل هست عزیزم 

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منتظرم کتابام برسن و قراره از ساعت ۶ صبح تا ده شب بخونم و گوشیمو تحویل مامانم میدم و نیستم که بیا ...

ده شب بیا خب😂چندتا نظر سنحیه ک فقط جواب بدی قراری بر حرف زدن نیس چون فک نمیکنم تو فرصت باقی مونده وقت اینچیزا باشه

بعد یه چیزی چجوری گزارش بنویسیم وقتی نمیشه پیام داد چنله اخه😐😂

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
بعد یه چیزی چجوری گزارش بنویسیم وقتی نمیشه پیام داد چنله اخه😐😂

عریزم من خودم میفرستم😂شما طبق نظر سنجیایی  ک میزارم ساعت مطالعه و تعداد تستتون رو مشخص میکیند