دوستان من با یه اقای اشنا شدم چند وقت پیش چند روز باهاشون صحبت کردم من قصدم ازدواج بود ولی اون اقا گفتن قصد من ازدواج نیست بعد از چند روز من بهشون گفتم دیگه نمیخوام صحبت کنم ،الان بعد از چند ماه این اقا پیام داده من قصدم دوستی بد نیست فکر کنم منظورش ازدواج هست ولی بعدش بهم گفته اگر هنوز نمیخوای صحبت کنی تا شمارتو پاک کنم به نظر شما بهش چی بگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه باید به صراحت بگه قصدش ازدواجه بعد برای اثبات حرفش باید با خواسته شما راه بیاد اگه ...
نه قبلا بهش گفتم ازدوستی بدم میام قبلا هم بهش گفته بودم از دوستی بدم میاد شمارم و پاک کن ولی الان بهم میگه چون شناختی ازت ندارم میخوام باهات صحبت کنم الان میخوام بدونن چه طوری باهاش حرف بزنن که اگر قصدش ازدواج درست قصدشو بگه
ببین عزیزم حرف خودم نمیزنم چون شما شرایط من درست نمیدونی ،من فقط الان میخوام یه راهنماییم کنید ببینم چه طوری باید بهش بگم اگر برای ازدواج میخوای واضح بگو