2777
2789
مرد خوب هم هست ولی قسمت ما نشد😐

والا ما هرکی دیدیم ناراضی بود

مرد خوب واسه زنش انگار خوب نیست 

این مردا صد تا رو دارن کثافتا

تا کارشون گیر هستشگرگن تو لباس میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این احساسیه خواهرم خر نیست 

بی نهایت ببین مثلا اولین بار بهش هدیه دادم شب خواستگاری بود چون اذیتش کرده بودم خواستم از دلش دربیارم اینقد ذوق کرد کلا همش میگه تو خیلی مهربونی ولی بچگکم عقده داره وکمبود هر کاری میکنم براش خیلی عجیب غریب میبینه 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
تو نمیری خب میزنه به گریه زنگ میزنه به مامانشا حالا بیا آرومش کن 

مادر نداره طفلی 

جالب اینه پدرشوهرمم بهم میگه خیلی وابسته تو شدم هر روز بهم زنگ میزنه حال واحوال .قبلا که یه شهر دیگه زندگی میکردیم بهم زنگ‌میزد نمیخاین بیاین خیلی ادم خوبیه من شوهرم وپدرشوهرم چهار پنج‌سال تنها زندگی کردن بخاطر فوت مامانش الان که من به عنوان  یه زن رفتم خونشون  به شوهرم وپدرشوهرم خیلی خوش میگذره خخخخ پدرشوهرم بیچاره نمیزاره خونش غذا بپزم از بیرون میگیره که من مثلا اذیت نشم خواهرشوهرمم تازه اومدن شهر ما چون شوهرش تاره منتقل شده کلا نبوده منم دلم براشون میسوزه غذا درست میکنم طفلکا همش میگن کوکو سبزی کوکو سیب زمینی وکشک واینجور چیزا هوس داریم 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
عزیزم خداروشکر ازدواج خوبی داشتی من که به شدت از ازدواج میترسم 😔

من قبلا تو عقد جدا شدم وخیلی اذیت شدم ولی اره این شوهرم ادم خوبیه 

یبار کیک خونگی پختم بردم خونه پدرشوهرم اینقد ذوق کرد انگازی دنیا رو بهش دادن کلا شکمو هم هس با غذا و خوراکی خیلی حال میکنه

از چی ازدواج میترسی 

اره ترسناکه

ازدواج کردی روی این حساب نکن یه وقت بخوای خوشبخت شی

ازدواج مساوی با بدبختی

ازدواج نکردن هم مساوی با تصور به بدبختی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779