2821
2789
عنوان

ناباروری

1262 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من ۸ ماهه اقدامم ۴۳ سالمه تمام آزمایشات خودم و همسرم و عکس رنگی هم اوکی بوده شرایط آی وی اف هم ندارم آی یو آی هم که میگن واسه کسایی که همسرشون مشکل داره ۴ دوره دارو مصرف کردم الان فقط کمی عفونت دارم دیگه ناامید ناامید شدم بنظرتون باز دارو بخورم؟ 😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از ۲۵سالگی تا ۳۰سالگی تو تلاش بودم ک باردار شدم ..ذخیره تخمدانم زیر یک بود ک گفتن باید تخمک اهدایی بگیرم قبول نکردم سپردم ب خدا الان نی نیم پیشمه توکل کن ب خدا از خدا بخواه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

هیچوقت از لطف و محبت خدا ناامید نباش هیچوقت...من خودم دوسال اقدام بودم ولی باردار نمیشدم در اوج ناامیدی وقتی کلی حرص وجوش داشتم بخاطر ی مسائلی فهمیدم باردارم ...من اصلا چیزی ب عنوان ناباروری رو قبول ندارم...هروقت خدا صلاح بدونه بهتون عطا میکنه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اتفاقا تو سن بالا ای و اف کمتر جواب میده با داروی تحریک تخمک بهتر طبیعی باردار بشی، ازمایش اسپرم داده همسرت؟ اخه تا ی خانم سنش برا بارداری بالا باشه همه دکترا گیر میدن خانوم ، شاید شوهرت مشکل داشته باشه. بعدم باید تخمک هاتو تقویت کنی اوابوست خوبه

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
اتفاقا تو سن بالا ای و اف کمتر جواب میده با داروی تحریک تخمک بهتر طبیعی باردار بشی، ازمایش اسپرم داد ...

من سایز تخمکم ۱۱بود دکترم ۴دوره بهم اووبوست داده این هفته آخرشه بنظرتون بیشتر شده ؟

عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸