2777
2789
عنوان

جنین بریچ و سفالیک

410 بازدید | 13 پست

سلام مامانا من ۳۶ هفتمه میخام بدونم جنین چرخیده یا نه 

تا هفته ۳۴ جنین بریچ بود 

اگه چرخیده باشه سفالیک شده باشع تکوناش حرکاتش کجا حس میکنم

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular

من ک اصلا حس نکردم اما طبیعتا پایین دیگه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکوناش کجا حس میکردی لگد هاشو

آخریا دیگه همه جا بود! از پهلوها گرفته تا کش و قوسی ک به پهنای شکمم میداد😐😅

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آخریا دیگه همه جا بود! از پهلوها گرفته تا کش و قوسی ک به پهنای شکمم میداد😐😅

😂😂من امروز یه تکونای ریز بالاترین نقطه شکمم حس میکردم و صبح هم وایستاده بودم پایین خیلی بد میزد 

احتمال چرخشش هس امااا دیگه۳۶هفته جنین نمیگن یه بچه ی کامله

ای من فداش بشم ینی همه چیش این هفته تکمیله ؟اگه این هفته به دنیا بیاد چی میره تو دستگاه؟

😂😂من امروز یه تکونای ریز بالاترین نقطه شکمم حس میکردم و صبح هم وایستاده بودم پایین خیلی بد میزد&nb ...

آخی عزیزم😍 خدا حفظ کنه این فرشته رو..

ازش فیلم بگیر البته اگه بذاره! دخمل من ک تا میومدم فیلم بگیرم تکون نمیخورد😂 الانم بخوام فیلم بگیرم پوکر میشه😂 

بعضی اوقات ک خیلی محکم تکون میخوره حالا نمیدونم لگد یا چی ولی همون قسمت که پا و شکم وصله اونجارو میزنه و سرپا باشم پام تیر میکشه احتمال اینکه پاش باشه هستش؟

آخی عزیزم😍 خدا حفظ کنه این فرشته رو.. ازش فیلم بگیر البته اگه بذاره! دخمل من ک تا میومدم فیلم بگیر ...

الهی بخدا همین ک میخام فیلم بگیرم میفهمع اصلا ابدا تکون بخوره همین ک گوشی میزارم زمین شرو میکنه تو این چن ماه حسرت به دل موندم تا یه فیلم از تکوناش بگیرم

الهی بخدا همین ک میخام فیلم بگیرم میفهمع اصلا ابدا تکون بخوره همین ک گوشی میزارم زمین شرو میکنه تو ا ...

😂👋🏻 عین من

مخصوصا شب ک بخوای بخوابی و همه جا تاریک و در آرامشه!