2777
2789
عنوان

چکاپ کامل بدن

190 بازدید | 3 پست

سلام من یه مدتی همش لاغر میشم پسرفت میکنم اشتها ندارم جوش چرکی هم روی گونه میزنم سر سفید ریزش مو هم گرفتم اینا میتونه علائم چی باشه؟ تخمدان پلی کیستیک میتونه باشه؟ پریود هامم نامنظم فردا میرم چکاپ کامل ولی استرس دارم میشه کمک‌کنید اینجا کسی دکتر عمومی یا زنان هست تگش کنید؟؟🙏🙏

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

سلام عزیز دلم آزمایش دادی؟بهترشدی؟

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم آزمایش دادی؟بهترشدی؟

سلام گلی خانم🥰 بله دادم شکر خدا خوبم دکتر گفت مثل ساعت کار میکنی😁

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام