2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ارزش نداره 

من پرستاری خوندم یه شهر دیگه تازه ۴ ترم هم مجازی بودم ولی پدرم در اومد 

الانم میخوام با تک فرزندی معاف بشم از طرح برم درمانگاه کار کنم 

بیمارستان ارزش نداره ولی اموزش پرورش و درمانگاه و مرکز بهداشت خوبه چون کارش پاره وقته و ارامش داری ولی بیمارستان تمام وقته و ارامش نداری 

نه ارزش نداره  من پرستاری خوندم یه شهر دیگه تازه ۴ ترم هم مجازی بودم ولی پدرم در اومد  ا ...

منم میخوام برا شهریور انصراف بدم دوباره کنکور بدم علاوه بر خود رشته من شهر دوری هم هستم دوری از خانواده سخته شهرش رو هم علاقه ای ندارم 🥲

منم میخوام برا شهریور انصراف بدم دوباره کنکور بدم علاوه بر خود رشته من شهر دوری هم هستم دوری از خانو ...

ببین بخون برای دارو یا فرهنگیان یا فیزیو 

ولی دور پرستاری مامایی اتاق عمل هوشبری رو خط بکش چون بیمارستانین و بیمارستان یعنی شغل تمام وقت و پر از استرس و بی خوابی و مسئولیت 

اخر اخرش نشد بهداشت بری شرف داره 

من زمان به عقب برگرده میرم بهداشت بعدم میرم مرکز بهداشت راحت حیف که مرکز بهداشت پرستار نمیگیره