2777
2789
عنوان

کسی به بچه اش شربت کتوتیفن داده؟

22159 بازدید | 17 پست

بچه ام سرفه خیلی میکنه دوماهه هرچی بگی  شربت متتلف دکترا مختلف دادن حتی خودم خریدم اثر نکرد دیشب بردم دکتر ویزیت کرد بعد کلی وقت اخر این شربتو داد با قطره بینی دوتا 

موندم حالا دوبار دادم خوبه به تایمش برسه میفته به سرفه قشنگ 

حالا میگم این شربت درمان میکنه یا فقط سرکوب میکنه واقعا درمان شده بچه اتون چه مدت بعد قطع باید بشه

چن وقتشه بچتون؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ سال و نیمه گفته هر ۸ ساعت یه قاشق چایخوری

دخترمنم ۴سالشه الان یکماهه مریضه فردا میخام ببرمش متخصص عفونی خسته شدم از مریض داری

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
شربتش عالیه بده بهش

میگم خوب میکنه یا فقط سرفه رو سرکوب میکنه از این داروهاس که تا قطع کنی دوباره میاد؟ 

من هزار مدل شربت دادم تنها شربتی ک فعلا کاری کرد همین بوده ولی نیم ساعت مونده به تایم دادن میفته به سرفه

شبها تو خواب هم سرفه میکنه؟

ن 

البته من دوماهه دستم بنده اول با پلارزین خوب میشد بعد اثرش دیگه نکرد حتی سرفه کرد بعد به ترتیب با شربتا مختلف و... دیگه هیچی جوابگو نبود پشت سرهم مدام سرفه سرفه اگه حرف میزد میفتاد به سرفه لوزه و حلقش متورم شده بود و قرمز و التهاب نفس خس خس