2777
2789
عنوان

کادو

114 بازدید | 10 پست

میشه لطفاً راهنمایی کنید برای آدمی که خییلیی زیاد هدیه میخره 

تا ۱ و ۴۰۰ چی بگیرم ممنون 

واسم دعا کنید مرسی اگه دیدی یکی از ته دل دوست داره از دستش نده حیفه 

سلام گلم پک براتون آماده میکنیم از ۸۰ تومن به بالا خواستید من درخدمتتونم با سلیقه خودتون پک ها چیده میشه آیدی روبیکا و تلگرام و اینستاگرام aidashop00   09038507229 شماره برای پیام در روبیکا و واتساپ   کلی کار جدید رسیده یکی از یکی خفن تر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستیم آقا هستن ۲۳

اگه واسه ولنتاینه واسش پازل ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ قطعه بگیر خیلی سوپرایز کنندست 

اگه خیلی با احساسه کتاب دوستت دارم یارتان یاران 

اگه واسه تولده ساعت تا ۱.۵ چیز خوب و سنگین بگیر 

اگه سوسوله دستبند با پلاک طلا 

کمربند چرم اصل 

ست کراوات مجلسی 

حتما با کادوت چند شاخه گل و یه کارت پستال با نوشته بنویس 

اگه واسه ولنتاینه واسش پازل ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ قطعه بگیر خیلی سوپرایز کنندست  اگه خیلی با احساسه کتا ...

خیلی سرش شلوغه و مطمئنم وقت نمیکنه پازل و درست کنه 

کتابم فکر نمیکنم وقت کنه بخونه چون یک سال و نیم پیش براشون یه کتاب گرفتم هنوز کامل نخوندن 

ساعتم حقیقتا خودش یه ست برا جفتمون میخاد بگیره نمیخام تکراری باشه هدیه ام برای تولدشونم نیست 

متاسفانه سوسولم نیست که من دوست داشتم براش گردنبند و دستبند و این جور چیزا بگیرم که میدونم نمیندازن 😂🙂

کمربند خالی ام تهش ۴۰۰ ۵۰۰ میشه نزدیک  ۳ ملیون برام هدیه گرفتن حس میکنم خیلی کمه 

کرواتم نمیندازن

خیلی سرش شلوغه و مطمئنم وقت نمیکنه پازل و درست کنه  کتابم فکر نمیکنم وقت کنه بخونه چون یک سال ...

حتما که نباید الان درست کنه بگو باهم درستش میکنیم 

کتاب یارتا جملات کوتاه عاشقانست 

نه کمربند چرم ۱.۵ هست 

میتونی کیف اداری چرم هم براش بگیری

اخلاقیاتش چیه ؟ شغلش چیه ؟ 

حتما که نباید الان درست کنه بگو باهم درستش میکنیم  کتاب یارتا جملات کوتاه عاشقانست  نه ک ...

خیلی مهربون و احسااسین خیلی ام اهل ابراز علاقه و کادو خریدن 

موبایل فروشی دارن 

پس احتمالا همون کمربند چرم و کتاب و میگیرم خیلی ممنون از پیشنهادتون❤️

خیلی مهربون و احسااسین خیلی ام اهل ابراز علاقه و کادو خریدن  موبایل فروشی دارن  پس احتما ...

میتونی عکس ماه توی روز تولدشو دراری بدی چاپ کنن رو پوستر با کیو آر کد یه آهنگ عاشقانه الی ای دی هم بزارن توش قاپ بگیری چیز خفنی میشه 

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙