2777
2789
عنوان

دیسگ گردن مامانم

142 بازدید | 10 پست

خانوما لطفا بیاین اگه میدونین بگین مامانم دیسک  گردن داره گفته باید عمل بشه شرایط عمل نداریم کسی هست که همچین مشگلی داشته باشه و راهی ب جز عمل درمونش گرده باشه حداقل تا یکسال دردش نکنه ک بعد بعد عمل کنیم؟😞

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مامانم دیسک کمر داره عمل نکرد ولی یکم بهتر /:

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
گردن بند ببنده . اگه میتوته واسه مامان من دکتر گفت گردنبد که اونم نبست دیگه تحمل میکنه و مسکن میخوره ...

ب مامان من چند سال پيش گفتن ارتروز تشخيص ندادن بعد ١٠سال زد كل دستش بي حس شد فلج مانند رفت ام ار اي تشخيص دادن تومور نخاعي خداروشكر عمل كرديم خوبه🥲🙏🏻

ب مامان من چند سال پيش گفتن ارتروز تشخيص ندادن بعد ١٠سال زد كل دستش بي حس شد فلج مانند رفت ام ار اي ...

خداروشکرر اره مامان من دستش داره داغونش میکنه لز دکتر خسته شده انقدر رفتیم نتیجه نداشته

وقتی میگن عمل حتما داره به عصب میزنه خطرناکه.  ممکنه بی حسی اعضایی مثل دست بیاره.

شرایطتون نمیدونم چیه اما اگر مالیه بیمارستان های دولتی خوب زیاده

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.