2777
2789
عنوان

خونه تکونی کنیم

334 بازدید | 19 پست

بچه ها من هم شاغلم هم تنبل شدم جدیدا بیاین به هم انگیزه بدیم شروع کنیم خونه تکونیو نخوریم به شب عید و بدو بدو هاش

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شدیدا موافقم

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
زوده بابا من از ۱ اسفند شروع میکنم😁

حتما باید برای عید تمیز باشه چهار نفر بیان چای بریزن رو فرش و آب میوه رو مبل

خوب تمیز کن خودت لذت ببر

من ک شروع کردم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
حتما باید برای عید تمیز باشه چهار نفر بیان چای بریزن رو فرش و آب میوه رو مبل خوب تمیز کن خودت لذت ب ...

اتفاقا من اصلا مهمون ندارم😂 ولی فقط اسفند به من حس عید و تمیزی میده زودتر از اون دست ودلم به کار نمیره

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
همین الان یهویی وضعیت خونه من  بنظرم با دیدن اینا بطور کامل از خونه تکونی منصرف بشی

یاعلی 

چرااینطوری خونه تکونی میکنی،ادم گیج میشه

مرحله مرحله تمیز کنی بهتر مثلااول کابینتا بعد کمدا،بیشترشبیه جنگه🤣🤣

همین الان یهویی وضعیت خونه من  بنظرم با دیدن اینا بطور کامل از خونه تکونی منصرف بشی

وای چطوری میتونی اینجوری کار کنی😐😐

من انقد مرتب خونه تکونی میکنم شوهرم اصلا نمیفهمه😂کابینت به کابینت کشو به کشو تمیز میکنم اینجوری خودت اذیت میشی اول یه قسمت رو تمیز کن تموم شد برو سراغ قسمت بعدی

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
یاعلی  چرااینطوری خونه تکونی میکنی،ادم گیج میشه مرحله مرحله تمیز کنی بهتر مثلااول کابینتا بعد ...

بخدا اینا همه وسیله های آشپزخونه ست ک ریختم تو حال 

اتاق و کمدا تموم شدن😂😂

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
اتفاقا من اصلا مهمون ندارم😂 ولی فقط اسفند به من حس عید و تمیزی میده زودتر از اون دست ودلم به کار نم ...

وا

پدر و مادر خودت یا همسرت

خواهر و برادرهاتون

خاله و عمه و دایی هاتون

دوست و همکارهای صمیمی تون

همسایه قدیمی

مگه میشه کسی خونه آدم نیاد🤷‍♀️

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
حتما باید برای عید تمیز باشه چهار نفر بیان چای بریزن رو فرش و آب میوه رو مبل خوب تمیز کن خودت لذت ب ...

انگیزه اصلیش همون عید دیگ

وگرنه مدام ادم درحال تمیزکاری،من پاییزم انجام میدم،ولی این حرفت درست نظافت ب خود ادم ارامش میده