2821
2789

من دوتا پسرم رو ۱۳ روزه و۱۷ روزه ختنه کردم خیلی خوب بود چون زیاد بچه پاش رو تکون نمیده تا بزرگتر نشده ختنه کن گریه هم نمیکنه همون لحظه یکم گریه میکنه بعدش مسکن بهش میدی تا دوروز سریع خوب میشه 

من دوقلو پسر دارم مجبور شدم ۹ ماهگی ختنه کنم همون لحظه که ختنه می‌کنن خیلی جیغ میزنه دلت کباب میشه ...

با حلقه یا سنتی انجام دادی؟

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنتی یا حلقه؟

حلقه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
استارتر شما دوس داشتی سزارین بشی؟؟ چی شد آخرش؟؟ نینی رو سزارین ب دنیا آوردی یا طبیعی ؟؟؟

اره سزارین اختیاری میخواستم انجام دادم خداراشکر خیلی راضیم

اسی اگر واکسن دو ماهگیش رو زدی چند وقت صبر کن اشتباه منو نکن من س روز بعد واکسن دوماهگیش ختنش کردم بچم انقد ترسیده بود دو روز از بغلم پایین نمیومد 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

فقط همون لحظه که ختنه میکنن بچه گریه میکنن، دکتر نذاشت ما بریم داخل ولی صدای گریش خیلی اذیتم کرد، بعدش هیچ دردی نداره بچه، پمادم یکساعت قبلش میزنه تا خوب بی حس بشه، با شربت استامینیفون

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اسی اگر واکسن دو ماهگیش رو زدی چند وقت صبر کن اشتباه منو نکن من س روز بعد واکسن دوماهگیش ختنش کردم ب ...

ن خداراشکر دوماهگیشو زدم یک هفته بعدم ختنه کردم سنتی خداراشکر راضی بودم

ن خداراشکر دوماهگیشو زدم یک هفته بعدم ختنه کردم سنتی خداراشکر راضی بودم

خوب خداروشکر 

بسلامتی 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣