2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پسرم ۵روزش بودکه ختنه شد نه مااذیت شدیم نه بچه  حلقه هم همراه بابندناف افتاد  ولی فکر ...

مگه پنج روز انجام می‌دن؟ برا پسر من گفتن ضعیفه انجام ندادن تا فک کنم بیست روزش بود

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
من ۲۴روزش بود ختنش کردم .چیزی نزدم نه .موقعه ختنه هم پستونک دهنش بود اینقد تند تند می مکید .گریه نکر ...

با حلقه یا سنتی؟

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
مگه پنج روز انجام می‌دن؟ برا پسر من گفتن ضعیفه انجام ندادن تا فک کنم بیست روزش بود

آره  دکترخودم انجام دادولی واسه بعضی ازبچه های دیگه میگفت دیرترانجام بدن بهتره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلام عزیزم زودتر ببرش انجام بده من پسر اولم حلقه بود حدود یک ماه کمتر بود ، و این یکی به دنیا بیاد ه ...

ب من گفتن حلقه خوب نیست میخام سنتی انجام بدم ولی دو ب شکم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
آره  دکترخودم انجام دادولی واسه بعضی ازبچه های دیگه میگفت دیرترانجام بدن بهتره

کاش منم از پزشکم بپرسم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
ب من گفتن حلقه خوب نیست میخام سنتی انجام بدم ولی دو ب شکم

من برا این یکی  هنوز نمی‌دونم باید سرچ کنم ببینم چه روشی بهتره 

کاش منم از پزشکم بپرسم

آره حتمابپرسید چون شرایط بچه هاهم متفاوته 

ماخیلی میترسیدیم که مشکلی واسه بچه پیش بیادولی خداروشکرنه گوشت اضافه آوردنه عفونت کرد ولی بچه های فامیلمون که بزرگتربودن هرکدوم چندبارختنه شدن ومادراشون خیلی اذیت شدن 

البته بستگی به کارپزشک هم داره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤